Baalbek Stúdió - Budapest

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket és az érdeklődőket a belváros szívében található referenciaszalonunkban, ahol az általunk forgalmazott, kiváló minőségű termékekkel végezzük szolgáltatásainkat. Szép környezet és magasan képzett kozmetikus szakemberek segítségével szépülhet nálunk.

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Wellness, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Baalbek Stúdió - Budapest SZÉP Kártya
Luxus arc- és testkezelések Oscar-díjas Isabelle Lancray és Dr. Rimpler kozmetikumokkal:
A Dr. Rimpler és az Isabelle Lancray kozmetikumok a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalták vetélytársaikat. Termékeik minden, a kozmetológiában elért hi-tech elemet tartalmaznak, egyedülálló Oscar-díjas nanotechnológiával készülnek. A hatékonyság titka a gondosan összeválogatott, kiváló minőségű, tiszta hatóanyagok magas koncentrációjának, és a legkorszerűbb szállítórendszereknek köszönhető. Hatékonyan kezelhető vele az összes bőrprobléma: rozácea, pigment foltok, pattanásos bőr, vízhiányos bőr, öregedő bőr...
Kezeléseink hatására bőre újra életre kel és fiatalos ragyogással hálálja meg.

3D Baalbek műszempilla – tartós szempilla-hosszabbítás:
Természetes, mint a valódi szempilla. Víz-, könny- és izzadtságálló. Nem kell változtatni szokásos életvitelén. Nem roncsolja a saját szempillákat. Súlytalan, használata kényelmes. Különböző hosszúságban, vastagságban és színben választható. Akár 2 hónapig is tart.

Baalbek tartós sminktetoválás:
A sminktetoválásokat high-tech készülékkel és kiváló minőségű festékekkel, a legújabb nemzetközi technikák alkalmazásával, a legszigorúbb higiéniai szabályok betartásával készítjük.
Területek: szemöldöktetoválás, szemhéjtetoválás, szájtetoválás, orvosi-esztétikai tetoválások.

E-LIGHT - A legmodernebb technológia a végleges szőrtelenítésben:
Mindannyiunk számára komoly problémát okoz a nemkívánatos szőr a test legkülönbözőbb területein. A szőrtelenítés számos alternatívájával találkozhatunk, ami kivétel nélkül csak átmeneti megoldás jelent. Az E-light eljárás tartós megoldást kínál erre a problémára.

Meso-Vytal bőrmegújítás:
Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (pl.: UV sugárzás). Az Amiea Meso-Vytal a mezoterápia legújabb fájdalommentes formája. A mikroszkópikus tűk segítségével a hatóanyagok közvetlenül az irha rétegébe jutnak, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat, 3 választható hatóanyaggal.
Cím:
1051 Budapest, Arany János u. 9.
Tel.: (30) 566 0806
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.23.
GPS:
47° 30' 50.3" N, 19° 11' 43" E


Megközelítés:
Megközelíthetőek vagyunk a Bajcsy-Zsilinszky út felől, M3-as metróval az Arany János utcától és M2-es metróval a Kossuth Lajos tértől.
105-ös autóbusszal a Széchenyi utcánál, illetve 2-es villamossal a Kossuth Lajos téri megállótól 10 percre található szalonunk.

Kiemelt elfogadó helyek: