Azúr Apartmanház - Sárvár

Sárvár Gyógy- és Wellness fürdője szomszédjában álló családbarát apartmanházba hívjuk Önöket, melyet a Rába menti ártéri erdők változatos szépsége ölel körül. Az egyedi és elegáns apartmanok - cseppnyi luxus mellett - az újdonság friss energiájával átjártan várják vendégeiket.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Sárvár
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Azúr Apartmanház - Sárvár SZÉP Kártya
Építészeti igényesség, meleg, kellemes színárnyalatok, praktikus megoldások jellemzik az apartmanokat. Az apartmanok rendelkeznek klíma berendezéssel, LED TV-vel, internet csatlakozási lehetőséggel. A jól felszerelt konyhában hűtőszekrény, elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, kávé/teafőző, kenyérpirító található. Teraszáról lenyűgöző panoráma tárul fel szemük előtt. Zárt udvarán ingyenes gépkocsi parkolás biztosított.

Itt játék a pihenés. Kényelmes hely babáknak, nagyobbak se unatkoznak, és a szülők is kikapcsolódhatnak. Minden csak egyetlen karnyújtásnyira áll tőle. Közvetlen szomszédjában található Sárvár híres Wellness SPA fürdője. Fürdőzés mellett - a természettel összhangban - lovaglás, kerékpározás, nordic walking, vízibiciklizés, és az erdei kalandpark nyújt felejthetetlen élményeket. Érdemes csemegézni a közeli hat étterem gasztronómiai kínálatából, mellyel a teljes család étkezése kényelmesen megoldható - így Mami is ki tudja pihenni magát.

A belváros a Nádasdy várral együtt néhány perces sétával érhető el, amely a látogatók számára további programokat kínál. Akik Sárvár természeti szépségében mélyülnének el, pár méterrel arrébb a méltóságteljes arborétumban tehetnek élményteli sétát, növényritkaságok között.
Cím:
9600 Sárvár, Markusovszky u. 2.
Tel.: (30) 405 1917
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 56.9" N, 16° 56' 46.9" E


Megközelítés:
Délről érkezve a centrum irányát követve áthaladnak a Rába folyó hídján, majd elhaladnak a Sárvári Gyógy-és Wellness fürdő épülete előtt, és a fürdő elhagyása után a rendőrlámpánál rögtön az első bal oldali keresztutcára befordulva érkeznek meg a Markusovszky utcába. Az apartmanház a menetirány bal oldalán található saroképület.

Kiemelt elfogadó helyek: