Artkazal Apartman - Mórahalom

Töltse szabadidejét a szántóföldek partján design környezetben! Különleges építészeti megoldások és a természet találkozási pontján született meg ez az egyedi szállásépület. Külső NÁD burkolata teszi varázslatosan puhává az épület felületeit. Átszellőztetett terei segítik a természetes lehűlést.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Mórahalom
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Artkazal Apartman - Mórahalom SZÉP Kártya
A házban összesen 4 apartman található 2 + 2 fő - fürdőszoba / konyha / galéria / terasz Teljesen felszerelt konyha, sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző, 32”-os LED TV, hajszárító, ruhaszárító állvány, törölköző, ágynemű, nagyméretű szekrények kerti ülőgarnitúra a teraszokhoz, légkondicionáló, stb. Az alvógalériára létrán lehet feljutni és kisebb a belmagassága.

Közösségi / rendezvénytér:
A közösségi térben található egy lounge rész két fotellel, dohányzó asztallal, komóddal és TV-vel. Teljesen felszerelt parti konyha, mikróval, sütővel, főzőlappal, hűtő/mélyhűtővel, mosogatógéppel. 16-20 fő befogadására alkalmas asztallal és székekkel. Mindkét oldalon 2/3-arányban nyitható üvegfelületek. 1 db fürdőszoba (wc, mosdó, zuhany)
Nyitott közösségi / rendezvénytér az épület közepén, közvetlen kapcsolatban a belső terekkel.
Szabadtéri nyitott tér asztallal és 26 ülőhellyel. Három oldalról az épület veszi körül így védett belső tér alakul ki. A negyedik nyitott oldal a szántóföld felé látványos kilátást biztosítva.
Cím:
6782 Mórahalom, Mátyás király krt. 55.
Tel.: (30) 220 6600
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 13' 41" N, 19° 53' 20.6" E


Megközelítés:
Az ARTKAZAL apartman Szeged szomszédságában, Mórahalmon található, az M5-ös autópályáról lekanyarodva 12 km távolságban. Az épület Mórahalmon belül a Gyógyfürdő utcája végén lévő lakóterület szélén található, a szántóföldek szélén. Távolságok – Városok (városközpontok között)
Budapest – 1 óra és 50 perc (180 km)
Szeged – 22 perc (21 km)
Szabadka – 35 perc (30 km)

Kiemelt elfogadó helyek: