Aranypatkó Étterem és Panzió - Győrújbarát

Aranypatkó Fogadó- Ha szeret jól lakni és jóllakni! A hangulatos, 60 fős szeparálható étterem minden nap nyitva tart. Bőséges A’la Carte étlap, napi menü és extra menü is kapható. Alkalmas családi, baráti, céges rendezvények, állófogadások, esküvő, lakodalmak megtartására.

Vendéglátás  >   Étterem
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Győrújbarát
Jellemzők: Házias ételek, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, Házhozszállítás, Szálláslehetőség
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Aranypatkó Étterem és Panzió - Győrújbarát SZÉP Kártya
Győr városával egybeépülve, Pannonhalma városától néhány kilométerre fekszik Győrújbarát, ahol, csendes zöldövezetben minőségi szállásokkal és étteremmel várja vendégeit a családi tulajdonban lévő Aranypatkó Fogadó, Panzió és Étterem.

Ha szeret komfortosan, nyugodt helyen pihenni, szereti a finom, házias ételeket, azokhoz a jó magyar borokat, akkor jó választás Győrújbaráton az Aranypatkó Fogadó. Élvezze a vidéki élet örömeit. A Győrújbaráti szálláshelyen tartózkodását Győr és Pannonhalma városa kínálta programok mellett erdei sétákkal, kirándulással és a közeli pincészeteknél eltöltött bortúrákkal fűszerezheti. Győrújbarát természeti szépségeivel várja Önt is!

Programok:
Amennyiben Győr környékén van szüksége szállás, panzió, apartman szolgáltatásokra ahol étterem is várja a vendégeket, akkor érdeklődjön, az Aranypatkó fogadó panzió és étterem elérhetőségein A környező települések felfedezésére kiváló kiindulópont lehet ez a sokrétű szolgáltatást nyújtó szállás.

Ismerje meg a környék szépségeit, nevezetességeit is. Pannonhalma, Nyúl, Ravazd, Ménfőcsanak, Écs, Abda, Győrszentiván, Bábolna (stb…) gyorsan elérhetőek tőlük.

Jó döntést hoz, ha ránk esik a választása. Mindig felkészülten és örömmel várjuk érkezését!
étterem
házhozszállítás
szállás
Cím:
9081 Győrújbarát, István utca 21.
Tel.: (96) 543 730
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 36' 25.8" N, 17° 38' 51.6" E


Megközelítés:
Éttermünk Győr 15 km-es körzetében étel házhozszállítással is várja vendégei megrendelését. Győr belváros, az Audi gyár, Pannonhalma, 5-15 perc alatt elérhető. Az Audi gyár látogatása, vagy ott végzett munka esetére is jó választás ez a szálláshely.

Kiemelt elfogadó helyek: