Anna Vendégház - Harkány

Nyaraljon Harkányban az Anna Vendégházban! Teljes házat biztosítunk maximum négy fő számára, akik két külön bejáratú két-két ágyas hálószobában kerülnek elhelyezésre. A szállás előnyös kisgyermekkel érkező vendégeink számára, előzetes kérésükre biztosítunk gyermekágyat, illetve etetőszéket!

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Harkány
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Anna Vendégház - Harkány SZÉP Kártya
A házban külön álló fürdő és WC, valamint jól felszerelt konyha (hűtő,főzőlap,edények stb.) várja a vendégeket. Az étkező/nappali részen került elhelyezésre a televízió (magyar, illetve idegennyelvű adások). A kerthelyiségben biztosított két kocsi parkolása, emellett ideális helyszín akár egy grillestére (melyhez grillsütő a vendégek rendelkezésére áll), akár egy kellemes szabadban töltött pihenésre is.

A szállástól kb. 10 perc sétára található a harkányi fürdő, 15 percre a város fő utcája, ahol rengeteg étterem, kávézó, cukrászda várja a Harkányba látogató turistákat.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!
Cím:
7815 Harkány, Jókai Mór utca 13.
Tel.: (70) 701 7060
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
45° 50' 57.9" N, 18° 14' 45.1" E


Megközelítés:
Vendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk a ház melletti kocsibeállón (max. 2 gépjármű). Harkány városa Pécstől 25 km-re található, az autópályáról lehajtva 15 km-en belül érjük el a várost. A buszpályaudvar kb. 200 méterre található.

Kiemelt elfogadó helyek: