Anita vendégház - Szeged

Szeged Tápén közvetlen a Tisza partján 2 különálló apartmanból álló nyaraló kiadó. Az apartmanok 3 és 4 személyesek, jól felszereltek (törölköző, ágynemű, klíma, hűtőszekrény, mikró, kávéfőző). Saját mólon horgászási lehetőség. Szeged központja autóval 10 perc alatt elérhető.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Szeged
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Anita vendégház - Szeged SZÉP Kártya
Szeged Tápén az Anita Vendégházban közvetlen vízparti, két különálló apartmanból álló kétszintes üdülő kiadó. Az üdülő autóval 10 percre van Szeged belvárosától. Az első szinten lévő apartman: 3 személyes szoba, főzőfülke, fürdőszoba tusolóval, wc-vel, valamint egy hatalmas L alakú terasszal, melynek nagy része az élő Tiszára néz. A második szinten lévő apartman 4 személyes, hálófülke, nappali főzőrésszel, fürdőszoba tusolóval, wc-vel, itt egy kisebb méretű Tiszára néző terasz található.

Az üdülő mindig csak egy társaság részére van kiadva, attól függetlenül, hogy esetleg csak egy apartmant bérelnek ki. Mindkét apartman külön bejáratú, hűtővel, mikróval, főzőlappal, kávé és tea főzővel felszerelve. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk. Bulizás nem megengedett. Az üdülő előtt parkolási lehetőség. A földszinti rész a két apartman közös használatában van, itt is található egy wc és kézmosó, asztalok, főzési, szalonnasütési, grillezési lehetőséggel. Nagyobb méretű, bekerített füves kert tartozik az apartmanokhoz, az üdülőtől 20m-re saját stég áll rendelkezésre horgászáshoz, napozáshoz.
Cím:
6753 Szeged, Hrsz.: 18932
Tel.: (20) 999 4155
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01. - 10.31.
GPS:
46° 15' 47.4" N, 20° 12' 36.5" E


Megközelítés:
A nyaraló a Tisza árterében található, könnyen megközelíthető autóval. A helyi járatos busz a töltés túloldalán található kb 300 m-re.

Kiemelt elfogadó helyek: