Anett Magánszállás - Pécs

Tovább csökkentettük árainkat! Belvárosi szállásunk már 3000 Ft/nap/fő-től elérhető! Nálunk nem kell az apartmanon idegenekkel osztozkodnia. Az Anett Magánszállás Pécs belvárosában, a vasútállomástól és a buszmegállótól pár perc sétára található.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Anett Magánszállás - Pécs SZÉP Kártya
A szállástól gyalogosan kényelmesen elérhetőek Pécs legjelentősebb kulturális helyszínei (az UNESCO világörökség részét képező ókeresztény sírkamrák, Bazilika, Széchenyi tér, Pécsi Nemzeti Színház, galériák, múzeumok, mozi), éttermei, cukrászdái, gyógyszertár, élelmiszerbolt, pékség, kávézó, drogéria, bevásárlóközpont, uszoda.

A lakás két külön bejáratú szobából áll. A szobák déli fekvésűek. A kisebb szobában franciaágy, a nagyszobában két heverő és ülőgarnitúra található, mely további két személy részére fekhellyé alakítható. A fürdőszoba zuhanyzós, a WC külön helységben van.

A szálláson 4 személy kényelmesen elfér, de további 2 fő részére biztosított a pótágy. A lakás egy négyemeletes társasház 4. emeletén található (lift nincs).
Cím:
7623 Pécs, József Attila u. 1.
Tel.: (30) 308 6491
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 4' 15.6" N, 18° 13' 28.5" E


Megközelítés:
A városba megérkezve, a 6-os főút visz be a központba. Innen könnyen megközelíthető a szállásunk, mely Pécs belvárosában, a vasútállomás és buszmegálló közelében helyezkedik el.
A város főtere pár perc sétával elérhető.

Kiemelt elfogadó helyek: