Almásy Apartmanház - Gyula

Részünkről jókedv, vendégszeretet, segítőkészség, híres szomszédaink, akikre nagyon büszkék vagyunk: Gyulai Vár; Várfürdő; a nemrég felújított és átadott Almásy Kastély. Kitűnő elhelyezkedés, a város legfrekventáltabb helyén néhány száz méterre kiváló konyhájú éttermek, bisztrók, vérbeli patrióták.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Almásy Apartmanház - Gyula SZÉP Kártya
Köszönjük, hogy e csodás városban, a mi kellemes, madárdalos környezetű, szállodaminőségű apartmanunk után érdeklődik. A 2017-ben épült megújuló energiák által fenntartott apartmanházunk 3 szinten, 14 szobával várja a szálláskeresőket, amelyek az összhang jegyében egyforma stílusú bútorokat és felszereltséget kaptak, a konyha és a fürdő tekintetében is, kialakításukban mégis mutatnak különbözőséget.

Igyekeztünk a mai kor modern, de kényelmet és praktikumot preferáló utazóinak igényeire fókuszálni, ízléses „otthonná” tenni ezt az elegáns épületet. Célunk, hogy kicsik és nagyok, fiatalok és szép korúak, párban és családdal, barátokkal érkező vendégeink is megtalálják igényeiknek megfelelően nyugalmukat, feltöltődésüket. Ezen kívül a mozgásukban korlátozott idelátogatóknak is fenntartunk egy lakrészt, hogy ők is minél kényelmesebben pihenjék ki a városban összegyűjtött „kalandjaikat”.

Célunkat –környezetünk védelme, energiatakarékosság - a ház gazdaságos fenntartását biztosító berendezések létesítése segíti. A ház hűtését, fűtését és a meleg vizet teljes mértékben geotermikus rendszer biztosítja tisztán megújuló energiaforrásból. Ezenkívül az Almásy apartmanház villamos energia igényének 100 %-át napelemek állítják elő. Ebből kifolyólag légkondicionáló berendezés hangos zajától és a radiátor kongásától nem kell tartani. Ugye, mennyire zavaróak is tudnak lenni ezek a jelentéktelen zajok?

Amit kiemelnék még, a zárt, megfelelően tágas, térkövezett, örökzöldes minikerttel színezett parkoló. Minden szobához egy gépkocsi-férőhely és egy kapu-távirányító biztosított. Szintén pozitívum a mediterrán és a modernizmus stílusjegyeivel megépített tágas, diszkrét, folyosós lépcsőház. Mozgásérzékelős megvilágítás és térkamera garantálja a biztonságos közlekedést. Az apartmanok bejáratai egymástól kellő távolságúak, így az egy időben itt lakók nem zavarják egymást.
Cím:
5700 Gyula, Károly Róbert utca 3.
Tel.: (70) 513 5300
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 42.9" N, 21° 16' 52.2" E


Megközelítés:
Megközelítés autóval: Budapest-Gyula (225 km / 2 óra 39 perc)
Megközelítés gyalog: Vasútállomástól (1,7 km / 21 perc)

Kiemelt elfogadó helyek: