Akácos Vendégház - Bátonyterenye

Vendégházunk gyönyörű természeti környezetben, a Mátra lábainál, a Cserhát ölelésében fekszik. Vidékünkön áthalad az Országos Kék Túra útvonala. Szállásunk a Maconkai Víztározóval szemben lévő belső, csendes utcában található, ahonnan a tó főbejárata sétálva 5 perc alatt megközelíthető.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Bátonyterenye
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Akácos Vendégház - Bátonyterenye SZÉP Kártya
Szállásunk két külön bejáratú részből áll. Az egyik apartmanban 2db kétágyas szoba mini konyhával, és egy fürdőszoba található. A nagyobb részben 3db négyágyas szoba, felszerelt konyha-étkező, és 3 zuhanyzós fürdőszoba szolgálja vendégeink kényelmét.

Szobáink tágasak, igény szerint pótágyazhatóak. Családi szobánkban kisgyermekkel érkező vendégeink részéra kiságy, etetőszék biztosított. Minden szobában 52 csatornás kábel TV, internet hozzáférés a szállás egész területén biztosított.

A ház mellett lévő zárt parkolónkban biztonságban helyezhetik el gépjárműveiket (4-5 személygépkocsi elfér). Az udvar parkosított, a kerti sütögetés híveinek nyársaló, bográcsozó, és egy grillező kemence áll rendelkezésre.
Cím:
3070 Bátonyterenye, Boróka út 11.
Tel.: (20) 574 1505
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 59' 42" N, 19° 50' 38.5" E


Megközelítés:
Az Akácos Vendégház Nógrád megye keleti részén, Bátonyterenye legszebb település részén, Maconkán található. Megközelíthető a 21-es, és a 23- as főútról. Budapesttől az M3-as irányában 100 km, Salgótarjántól, a megyeszékhelytől 20 km-re várja vendégeit.

Megközelíthető vonattal és a busszal is.
Egész évben, folyamatos nyitva tartással üzemelünk.

Kiemelt elfogadó helyek: