Akácfa Vendégház - Makó

Az Akácfa vendégház teljes, önálló házban várja pihenni vágyó vendégeit. Szívesen fogadunk családokat, párokat, baráti társaságokat csendes környezetben, bográcsozási, grillezési lehetőséggel. Az udvar parkosított és az árnyékot adó fák ölelésében, a madárcsicsergést hallgatva pihenhetünk.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Makó
Jellemzők: Bababarát, Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Akácfa Vendégház - Makó SZÉP Kártya
A szálláshely maximum 6 fő befogadására alkalmas, 2 napsütötte, világos szobával és egy jól felszerelt konyhával / nappalival rendelkezünk. A gyermekek számára játszósarkot alakítottunk ki a szálláshely belső terében.

Szívesen fogadunk családokat, párokat, baráti társaságokat csendes környezetben, bográcsozási, grillezési lehetőséggel. Az udvar parkosított és az árnyékot adó fák ölelésében, a madárcsicsergést hallgatva pihenhetünk.

A vendégház 1,2 km távolságra van a városközponttól, 12-15 percnyi sétával elérhetik a színházat, mozit, múzeumot, a piacot és éttermeket, üzleteket. Makón található a Kossuth-díjas magyar építész Makovecz Imre számos építészeti munkája. A Hagymatikum " Termál- és Gyógyfürdő egy élmény-, gyógy- és wellnessrészlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum a belváros szívében, mely várja a kikapcsolódni vágyó turistákat. Maros-parton ingyenes szabad strand található fás, árnyas környezetben (játszótér, röplabda pálya, lábtenisz, csónak bérlés). Az aktív időtöltést kedvelőknek pedig ajánljuk az újonnan megépült Kalandpartot és a Lombkorona Sétányt és a Maros-parti túraösvényt.

Horgászati lehetőség a Maros parton és kiépített tavakon lehetséges (Vályogos -tó). A közeli Szegeden pedig a csodaszép belváros, a Dóm, a Vadaspark valamint a Fűvészkert kínál egész napos programot az odalátogatók számára.
Cím:
6900 Makó, Madarász utca 14/A
Tel.: (70) 312 5263
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Makó Csongrád-Csanád Vármegyében található, M43 autópályáról Földeáknál kell letérni a 430 útra, majd 7 km Makó.
Vonat és buszjárattal is könnyen elérhető a településünk, az Akácfa Vendégház 1.8 km-re van az autóbusz pályaudvarhoz, 2.3 km Vasútállomáshoz.

Kiemelt elfogadó helyek: