Ágica Vendégház - Andornaktálya

Családoknak, baráti társaságoknak, több generációnak nagyszerű választás Eger és a szalóki fürdők közelében tágas jól felszerelt családi ház külön szinten hálószobák és amerikai konyhás nappali. A vendégek teljesen otthon érezhetik magukat, hangulatos terasz, ingyenes elektromos autó töltés.

Szállás  >   Vendégház
  >  Heves  >  Andornaktálya
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ágica Vendégház - Andornaktálya SZÉP Kártya
Egertől 5 percre, 2008-ban épült 3 házrészes sorház középső épülete. Mindhárom ingatlan egy kézben, így a tulajdonoson kívül más nem lakik az udvarban. Az udvar kellékei, fedett terasz, hinták udvari játékok, trambulin használható díjmentesen. A földszinten amerikai konyhás nappali otthonosan berendezve, igényesen, külön wc. Az emeleten 3 szoba összesen kisgyerekekkel együtt maximum 10 fő elszállásolására alkalmas. Közös fürdőszoba wc-vel. Jól szigetelt hűs házban, a legnagyobb kánikulában is kellemes, de az emeleten és az alsó szinten is klíma vehető igénybe. Az ablakokon szúnyogháló van, redőnnyel teljes sötétség teremthető azt azt igénylőknek. Komplettan felszerelt családi ház teljes berendezéssel, led tv-vel minden szobában, ingyenes wifi-vel.

5 éve kezdtük, az évek alatt a vendégek visszajelzései, mire van igénye az átlag családnak a nyugodt nyaraláshoz, ha olcsón, de mégis igényes körülmények között, az otthon minden komfortjával együtt szeretne pihenni, ezért mindent ennek ismeretében, a vendég szemszögéből próbáltuk kialakítani. Az udvaron összesen 3 autó parkolás megoldott. Ingyenes elektromos autó töltés biztosított!

NTAK: EG19008866
Cím:
3399 Andornaktálya, II Rákóczi Ferenc út 79.
Tel.: (20) 311 6869
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Az M25 autópályáról közvetlen lehajtó van a településre, az ingatlan a főúton található. Nagyon jó buszközlekedés Egerből.

Kiemelt elfogadó helyek: