Active Apartmanok - Keszthely

Active Apartmanok Keszthely belvárosában, a Festetics-kastélytól tíz percre helyezkednek el csendes, nyugodt övezetben. Mindhárom bank (OTP, K&H, MKB) SZÉP-kártyájával, mindhárom alszámláról (szállás, vendéglátás, szabadidő) fizethet.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Keszthely
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Kastély / kúria, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Active Apartmanok - Keszthely SZÉP Kártya
Keszthely belvárosában, a Festetics-kastély közelében helyezkednek el apartmanjaink.

Apartman 1.
Külön bejárattal, külön wc + fürdőszobával, valamint főzősarokkal, étkezővel rendelkezik. Nagy terasza kertre néz, ahol vendégeink számára tűzrakó hely, szalonnasütési, bográcsozási és grillezési lehetőséget biztosítunk.
Ez az apartmanunk egyterű, mely tartalmazza az étkezőt, főzősarkot és a hálórészt. Ebből a térből nyílik a fürdőszoba + wc, valamint a kertre néző terasz. A fürdőszobában zuhanykabin található. Az apartmanhoz zárt lépcsőházon keresztül lehet feljutni, amely előszobaként is funkcionál. Ezt a lépcsőházat más vendég nem használja.
Maximum 4 fő részére, egy dupla ágy és egy heverő (egy térben) szolgálja vendégeink kényelmét. A teraszon és a kertben is van WIFI (internet).

Apartman 2.
Külön bejárattal, külön wc + tusolóval, valamint főzősarokkal, étkezővel rendelkezik. Teraszán szőlőlugas árnyékában hűsölhetünk. A kertben vendégeink számára tűzrakó hely, szalonnasütési, bográcsozási, grillezési lehetőséget biztosítunk. Maximum 4+1 fő részére, két külön szoba szolgálja vendégeink kényelmét, egy franciaággyal, két szimpla ággyal és igény esetén egy pótággyal. A fürdőben hidromasszázs zuhanykabin, a hálóban infraszauna, sóterápiás lámpa és cserépkályha melegedő, ücsörgő fal.
Az apartman két külön helyiségből áll. A kisebb helyiségbe érkezünk, ez az előszoba és a főzősarok is egyben. Itt egy ágy található. Innen nyílik a wc és a nagyobb szoba, ill. a helyiség belső sarkában helyeztük el a zuhanykabint is. A nagyobb szobában található az infrakabin, étkezőasztal székekkel, számítógép filmekkel, valamint egy franciaágy és egy kétszemélyes kihúzhatós heverő. Az apartman alaprajza megtalálható a galéria képei között.
Az apartmanban, a teraszon és a kertben is van WIFI (internet).

Kerékpárral érkező vendégeinknek minden szálláshelyünkön szerszámok és zárható, fedett biciklitároló áll rendelkezésükre a kertben.
Cím:
8360 Keszthely, Esze Tamás u. 8.b.
Tel.: (30) 313 7283
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 46' 26.2" N, 17° 14' 51" E


Megközelítés:
Távolságok gyalog:
Festetics-kastély 5 perc
Sétálóutca 10 perc
Egyetem (A épület) 10 perc
Balatonpart 15 perc
Buszpályaudvar, vasútállomás 15 perc

Távolságok biciklivel:
Egyetem (A épület) 5 perc
Balatonpart 10 perc
Hévíz (bicikliúton) 15 perc
Szent Mihály kápolna (gyönyörű kilátás) (bicikliúton) 30 perc
Nagymező, (Kirándulóközpont, Keszthelyi-hegység) (bicikliúton) 30 perc

Kiemelt elfogadó helyek: