Ablak Window Apartman - Budapest

Internetes, konyhás, erkélyes, 2 szobás, 47 m2 apartman nagyon kedvező áron, csodaszép lakóparkban! Gyerekeknek játszótér és szökőkút, fiataloknak sportpályák és kutyafuttató! Árak: 1-2 fős apartman 10.000 Ft, 5 személy esetén 3.000 Ft/fő! 1 éves korig 1 személy ingyenesen szállhat meg.

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ablak Window Apartman - Budapest SZÉP Kártya
Kedves Látogató!
Ami miatt minket érdemes választani:
- Központi elhelyezkedés
- Pest belvárosa csak 2 metró megállóra
- Alacsony árak
- Kellemes, barátságos környezet

A lakás komfortosan felszerelt, külön fürdőszobával, külön WC-vel, erkéllyel és gépesített konyhával rendelkezik. A terület, ahol elhelyezkedik, Budapest egyik legnívósabban megépített lakóparkja.
A biztonságot és a kényelmet a non-stop portával ellátott recepció biztosítja. A kamerák sokasága is a biztonságot szolgálja, így aki ide belép, a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát.

A lakópark parkosított kertje, a gyerekbarát EU konform játszótér, a szökőkút, a pergolák mind-mind a pihenést és a kikapcsolódást szolgálják. Az állatkedvelőkre is gondoltak a parkon belüli kutyafuttató létesítésével.

Az épület akadálymentesített, kerekesszékkel és babakocsival is kényelmesen megközelíthető, köszönhetően a 6 személyes tágas lifteknek.
A lakóparkban lévő 22 óráig nyitva tartó élelmiszerüzletben könnyen és kényelmesen bevásárolhat, de ha nagyobb kínálatra vágyik, akkor azt a gyalogosan is 10-15 percre található Lidl vagy Tesco hipermarketben megtalálhatja, de Penny Market és Spar is található a környéken!
Cím:
1149 Budapest, Egressy út 27-29.
Tel.: (70) 234 3433
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 29.1" N, 19° 6' 27.5" E


Megközelítés:
Apartmanunk csupán 2 metró megállónyira van a belvárostól, és 2 villamos megállónyira Pest zöld tüdejének nevezett Városligettől.
Parkolási lehetőség a lakópark előtt biztonságos, nem fizetős közterületen. Belső parkolásra is van lehetőség, igen kedvező feltétellel!

Bevásárlási lehetőség, bankautomaták: Tesco - Fogarasi, Tesco - Aréna Pláza (volt Ügető Pálya), Lidl - Mogyoródi út, Penny Market - Hős utca, Spar - Egressy út

Kiemelt elfogadó helyek: