Ablak a Körösre Apartman - Gyula

Apartmanunk Gyula belvárosának szívében, a vár és a várfürdő közelében található. Teraszáról szép kilátás nyílik a várost átszelő "kiskörösre". 4 személy befogadására alkalmas, 2 külön helyiségben. A tulajdonos nem lakik az ingatlanban. Egész évben működő szállás.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Kastély / kúria, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ablak a Körösre Apartman - Gyula SZÉP Kártya
Talán sokaknak első hallásra a Körösről a Gyulától néhány kilométerre lévő folyók jutnak eszébe: Fekete körös, Fehér körös. Van azonban az utóbbinak egy mellékága, amit a helyiek Kiskörösnek vagy élővíz csatornának hívnak. Ez a kis folyócska keresztülszeli a várost, vizét a Fehér körösből "nyeri". Kedvelt tartózkodási helye az egész éven át itt élő és költő vadkacsáknak.

Apartmanunk ennek a partján fekszik, erkélyünkből, ablakunkból a kilátás ennek partjára nyílik, mint ahogy az a fotón is látszik. Kilépve az apartman Köröspart felőli ajtaján, jobbra indulva 100 m-re csónak, vízibicikli is bérelhető. Ha balra indulunk el 3 percnyi séta és elérünk a várfürdő bejáratához, mely közvetlen közelében fekszik a gyulai vár.

Apartmanunk igényesen berendezett, jól felszerelt (fürdő és WC külön helyiségben). Az épület alatti mélygarázsban díjmentes és biztonságos a parkolás. Bár a város központjában helyezkedik el a lakás, fekvése miatt csendes, pihenésre alkalmas, ugyanakkor az épület másik oldalán cukrászda, éttermek, kerthelyiségek sora várja a vendégeket.
Cím:
5700 Gyula, Városház u. 19/310
Tel.: (30) 253 8646
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 42.2" N, 21° 16' 34" E


Megközelítés:
Apartmanunk autóval az utcáról közvetlenül megközelíthető. Honlapunkon részletes térkép segíti a tájékozódást. Autóbusszal és vasúttal is elérhető a város. Mindkét pályaudvar közel van gyalogosan is a szálláshelyhez.

Kiemelt elfogadó helyek: