Abasári Hegedűs Vendégház és Pincefogadó - Abasár

Vendégházunk Budapesttől 80 km-re a Mátrában, Gyöngyöstől és Mátrafüredtől 7-7 km-re található, egy festői szépségű völgyben fekvő falucska legmagasabb pontján. Minden program és szolgáltatás, amely a Mátrában, illetve Gyöngyösön található, perceken belül elérhető közelségben van vendégházunktól.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Abasár
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Abasári Hegedűs Vendégház és Pincefogadó - Abasár SZÉP Kártya
A Mátra kapujában, festői környezetben várjuk vendégeinket! Nagyobb csoportokat is fogadunk!

Szeretettel várjuk kényelmes, barátságos vendégházunkban Önt, kedves családját, baráti társaságát munkatársait!

Két szinten 200 m2-en, barátságosan berendezett tágas szobákkal, a földszinten jól felszerelt konyhával, nagy étkezővel, kandallós nappalival tesszük kényelmesebbé vendégeink itt tartózkodását. Minden szobában van TV készülék, szintenként fagyasztós hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, klímaberendezések valamint fürdőszobák, külön illemhelyek.
A rendkívül kedvező szállásköltség ellenére eredeti hófehér damaszt, vagy pamut ágyneműt biztosítunk, hosszabb tartózkodás esetén hetente cseréljük. Törölközőt szíveskedjenek hozni. Az internet elérése is biztosított wifi használatával.
A vendégház előtt több autó számára kamerával megfigyelt parkoló van kialakítva, melynek használata ingyenes. Igény esetén csekély térítés ellenében zárt udvarban is megoldható a parkolás.

A jó idő esetén a kerti berendezések is igénybe vehetők pihenés, illetve sütés-főzés céljából.
Vendégházunk ablakaiból és kertjéből egyaránt nyújtanak csodálatos panorámát a szinte kertünkbe nyúló Sár-hegy lankái, valamint a Mátra és Bükk bársonyosan hullámzó hegyei, völgyei.

Minden látnivaló és program, ami Gyöngyösön és környékén, a Mátrában, Mátrafüreden, Mátraházán, Galyatetőn, Kékestetőn található, pár percen belül elérhető Abasárról is.

A múzeumoktól a Sástói Adrenalin-kalandparkig, a csónakázó tótól a sétarepülésig, az erdei kisvasúttól a bortúrákig, a várromoktól a miniállatkertig, a vadászattól a horgászatig, a strandtól a fitness teremig, a sípályától a siklóernyőzésig, a crosspályától a jelzett turista utakig minden elérhető közelségben van szállást adó vendégházunktól.
Cím:
3261 Abasár, Fő út 5.
Tel.: (30) 488 9671
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 47' 29.3" N, 19° 59' 31.4" E


Megközelítés:
Gyöngyös és a Mátra könnyen megközelíthető, mind Budapest, mind Eger, Miskolc irányából. Gyöngyös és a Mátra közúti megközelítése Budapest, valamint Nyíregyháza irányából az M3-as autópályának köszönhetően igen könnyű és gyors.
Gyöngyösről a 24-es számú főúton érhetőek el a Mátra települései.
A Gyöngyösről kivezető régi egri útról közelíthető meg a 2013 évben felújított Abasári bekötő szakasz.

Kiemelt elfogadó helyek: