Abaligeti Tó Vendégház - Abaliget

Piheni szeretne vagy éppen túrázni? Túrázás közben fürdeni? Vagy szeretne horgászni? Télen korcsolyázni szánkózni?Ezt itt mind megteheti! Csendes falusi környezetben várjuk kedves vendégeinket! Rostónozási és bográcsozási lehetőséggel! Az udvaron lengő teke is található.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Abaliget
Jellemzők: Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Abaligeti Tó Vendégház - Abaliget SZÉP Kártya
Túrázzon a Mecsekben, pihenjen a cseppkőbarlang szomszédságában, a festői Abaligeten. Az Abaligeti Tó Vendégház 7 fő számára tud kényelmes elhelyezést biztosítani. Békés falusi környezet, 55 nm-en 3 szoba, fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha és étkező, télen cserépkályhás fűtés várja vendégeinket.

Vendégházunk egész évben várja a túrázni, pihenni vágyókat a Pertelek utca 28-ban. Az udvarban szabadtéri főzési lehetőség és lengőteke gondoskodik az időtöltésről.

Abaliget ideális helyszín a túrázás szerelmeseinek, hiszen az országos Kék túra útvonala mentén terül el.
Kerékpáros és gyalogos túrákat kedvelők mellett a horgászok is megtalálják nálunk számításukat, vendégházunk ugyanis a horgásztó közelében található.

Szállásunktól mintegy 6-7 perc sétára van a híres cseppkőbarlang, mely az asztmás betegeknek biztosít gyógyító klímát. Abaligetről könnyen elérhető Harkány is, mely elsősorban gyógyfürdőjével szerzett hírnevet.

A település és környéke az aktív pihenéshez, sportoláshoz is kitűnő. A közeli Orfű, a Villányi borvidék, a Siklósi vár, vagy éppen Pécs is remek úti cél, ahol változatos programok és sokféle látnivaló teszi színessé az itt eltöltött időt.

A szálláshely közelében bolt és étterem működik, és az abaligeti szabadstrand is csak pár perc sétára található.
Cím:
7678 Abaliget, Pertelek utca 28.
Tel.: (70) 264 6062
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 8' 29.7" N, 18° 6' 56.2" E


Megközelítés:
Kocsival Pécsre beérve a 6-os főúton végighaladva, a helyi buszpályaudvarnál Abaliget felé jobbra fordulva, az Abaligeti úton a hegyen keresztül érünk el Abaligetre. Abaligeten a Barlang felé lefordulva jobbra, az első utcán Pertelek utca végén balra.

Kiemelt elfogadó helyek: