Abakusz Apartman - Balatonfüred

Balatonfüreden csendes zöldövezeti zsákutcában, zárható udvari parkolóval várjuk kedves vendégeinket, akik a központban, mindenhez egy kicsit közel, mindent akár gyalog megközelítve szeretnének szállást foglalni. A klímahasználat és a parkoló is ingyenes.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Abakusz Apartman - Balatonfüred SZÉP Kártya
2018-ban teljesen felújított tetőtéri apartman lakás Balatonfüred csendes központjában, ZSÁKUTCÁBAN, nyugodt környezetben található. A házban csak a tulajdonosok tartózkodnak, más vendég bulizással, hangoskodással nem zavarja Önöket a pihenésben. A legközelebbi strand a Füred Kemping és Üdülőfalu mely a szállástól gyalog 15 percre, autóval 4 percre van, parkolója ingyenes. A legközelebbi COOP bolt 500 méterre de az Aldi, Spar és a Tesco is a közelben található.

Gyalogosan pár percen belül elérhető a buszpályaudvar, vasútállomás, hajóállomás, Tagore-sétány, bevásárlóközpont, kitűnő éttermek, mozi, uszoda. Megközelítésüket gyalog is ajánljuk, így nem kell parkolóhelyet keresni és fizetni.

A lakás USB-n keresztül multimédia lejátszására képes LCD TV-vel és KLÍMABERENDEZÉSSEL felszerelt, használata ingyenes és segítségével a nyári hőségben akár 20-22 C is be tud állítani a szálláson.
Cím:
8230 Balatonfüred, Dobó István út 10.
Tel.: (20) 322 9384
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
07.01 - 08.22.
GPS:
46° 57' 20.9" N, 17° 53' 4.9" E


Megközelítés:
A szállás a központi Pályaudvartól 200 méterre található, autóval a 71. számú főúton keresztül lehet megközelíteni.

Kiemelt elfogadó helyek: