SZÉP Kártya elfogadóhelyek Orosháza térségében

Kiemelt orosházai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Orosháza térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Orosháza településen:

Békés megye nyugati szélén, a Viharsarokban találjuk Orosházát, a Dél-Alföld gyöngyszemét. A térség legfejlettebb településének tartják, emellett jelentős oktatási, kulturális és szórakoztató központként is funkcionál. A város, mely csak egyetlen műemlékkel rendelkezik. Az evangélikus templom a Győri Vilmos téren magasodik, tornyának jellegzetessége a körbefutó erkély. Bár ez az egy műemlék épület található Orosházán, az utcákat több helyen köztéri szobrok is díszítik. Nevezetességei között galéria, városi képtár, Darvas József Emlékház és a Kútmúzeum is található. A Gyopáros-tó partján álló Panoráma kilátó régészeti-néprajzi gyűjteményt mutat be a látogatóknak. Az emeleti részeken a csodás kilátás mellett a környék múltját bemutató képeket lehet megtekinteni.
A legnagyobb turisztikai vonzerőt az orosházi Gyopárosi Gyógyfürdő jelenti. Gyopárosfürdő élményfürdő, strand és gyógyfürdő egyszerre, ahol sportolási, kikapcsolódási lehetőségek, izgalmas élményelemek várják a látogatókat. Plasztikkártya elfogadó helyek Orosháza területén sok helyen fellelhetőek. A fürdő belépőjegyét is meg lehet vásárolni a pihenőkártya bármelyik keretéből. A város gasztronómiai sajátosságát, a libamájat a Libamájfesztivál

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Orosháza környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.