SZÉP Kártya elfogadóhelyek Miskolctapolca térségében

Kiemelt miskolctapolcai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Miskolctapolca térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Miskolctapolca településen:

Miskolc egyik legnépszerűbb, országos hírű turisztikai vonzerővel bíró városrésze Miskolctapolca. Az itt található fürdő Észak-Magyarország egyik leghangulatosabb gyógyfürdője az ide látogató gyógyulni és frissülni vágyó vendégek számára. A miskolctapolcai barlangfürdő egyedülálló nevezetessége a Sziklakápolna. A barlang részéből kialakított kápolnában 1935-ös felszentelése óta rendszeresen tartanak római katolikus szentmisét vasárnaponként. A gyógyfürdő előtt csónakázótó és játszótér gondoskodik a tökéletes időtöltésről a család minden generációja számára. A fürdő egész évben látogatható, szabadtéri és fedett medencékkel is várja a vizet kedvelőket. Borsod-Abaúj-Zemplén megye legszebben kiépített fürdőjében gyógy- és wellness szolgáltatások egyaránt igénybe vehetők. A településrész másik nevezetessége a parkban található Békás-tó. A környék jellegzetes klímájának köszönhetően, a völgy páratlan növényvilágnak biztosít otthont. Miskolctapolcán is választhatunk a plasztikkártya elfogadó helyek kínálatából, mind szállás, mind szabadidő és vendéglátás terén.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Miskolctapolca környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.