SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kiskunfélegyháza térségében

Kiemelt kiskunfélegyházai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kiskunfélegyháza térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kiskunfélegyháza településen:

Kiskunfélegyháza egyike azon belföldi turisztikai célpontoknak, amire biztosan nem elég egy nap, még akkor sem, ha látogatásunk során egyetlen pillanatra sem állunk meg. Utunkat a "ligetös" főutcán érdemes kezdeni, ami egyedülálló az országban, védett platánsora nem csupán méltóságot sugároz, de örök életre felejthetetlen emlékkel ajándékozza meg azt, aki végigsétál alatta. A szecessziós stílusban épült, több mint száz éves Városháza nem csupán kívülről impozáns, de a dísztermében fellelhető Kossuth portré is kötelező látnivaló a nézelődők számára. A múlt viszontagságairól árulkodik a Szentpály József tervei alapján, 1886-ban épült Korona Szálló, illetve a Mayerhoffer János látásmódját dicsérő Hattyú-ház is. Ez utóbbi hosszú idő óta ad helyt az állandó Petőfi-kiállításnak. Ezen felül a Móra Ferenc emlékház és a Kiskun Múzeum várja a kultúra itánt érdeklődőket. A vallás és a múlt szerelmeseit minden bizonnyal első pillantásra elvarázsolja majd a neoreneszánsz formavilággal rendelkező Szent István-templom, ami nem csak látnivalóként páratlan, de harangjátékának köszönhetően a fülünk számára is valódi különlegességet tartogat. A későbarokk stílusban épült Sarlós Boldogasszony-templom pedig 65 méteres magasságával ejti ámulatba a bámészkodó szemeket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kiskunfélegyháza környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.