SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kiskőrös térségében

Kiemelt kiskőrösi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kiskőrös térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kiskőrös településen:

Petőfi Sándor szülővárosába három vasútvonalon is el lehet jutni. Ez a bács-kiskun megyei város gyógy- és termálfürdőkkel, múzeumokkal és hangulatos programokkal várja az ide látogatókat. Kiskőrösön található a költő és szabadságharcos szülőháza, mely ma irodalmi emlékmúzeumként működik. Itt található a legrégibb, Petőfi Sándort ábrázoló mellszobor, mely 1861-ben készült. A kiskőrösi látnivalók között Közúti Szakgyűjtemény is várja az érdeklődőket, ahol a hazai híd- és útépítés történetét ismerhetjük meg. A városban köztéri szobrok teszik érdekessé a sétát. A helyi nevezetességek között szerepel az Evangélikus Templom is. A Szlovák Tájház mellett igazi kikapcsolódást nyújt a Kiskőrös Városi Thermálfürdő is. A strandtól pár perc sétára várja vendégeit a Gyógyszálló és Gyógyfürdő, mely a regenerálódáshoz nyújt tökéletes helyszínt. Az ország középső részében, a Dél-Alföldön fekvő város hangulatát érdemes megízlelni. Több olyan szálláshellyel is rendelkezik, ahová házi kedvenceinket is magunkkal vihetjük a nyaralás idejére. Plasztikkártya elfogadó helyek is sok helyen kínálják szolgáltatásaikat az alföldi településen.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kiskőrös környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.