SZÉP Kártya elfogadóhelyek Jászberény térségében

Kiemelt jászberényi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Jászberény térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Jászberény településen:

A Tisza-tó közvetlen szomszédságában, a Zagyva folyó által kettészelt Jászberény nem véletlenül érdemelte ki a Jászság fővárosa címet, hiszen a megyében itt található a leggazdagabb kulturális örökség. Első utunk mindenképpen a 19. század elején épült Városháza szomszédságában található Jász Múzeumba vezessen, amely legérdekesebb lelete Lehel kürtje. Hogy a monda hangulata teljesen rabul ejtse a látogatókat, arról pedig a nem messze található Lehel vezér szobor gondoskodik. A főteret a Zagyva folyót kísérő sétányon érdemes elhagyni, a táj ugyanis lehengerlő, míg az ország legrégebbi fennmaradt kőhídján átsétálva meg nem pillantjuk a Rozália kápolnát, melyet kisvártatva a 14. század elején épített, a gótikus stílus jegyeit magán viselő Nagyboldogasszony főtemplom monumentális látványa követ. A csillagvizsgáló a tudomány szerelmeseit, míg a Szikra galéria a festészet iránt érdeklődőket kápráztatja el. Ha pedig utunk végén aktív pihenésre támadna kedvünk, akkor a Strand- és Termálfürdő gyógyhatású vizében frissülhetünk fel. A legkisebbek szórakoztatásáról az Állat- és Növénykert változatos fajai gondoskodnak, ráadásul a téli hónapokban is érdemes célba venni a komplexumot, hiszen a pingvinek sétája felejthetetlen attrakció még a legnagyobb hidegben is.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Jászberény környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.