SZÉP Kártya elfogadóhelyek Csongrád térségében

Kiemelt csongrádi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Csongrád térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Csongrád településen:

Tisza-parti város a Dél-Alföldön, Csongrád megye északi részén, a Körös torkolatánál. Csongrádban a pihenés, az aktív időtöltés és a természet kedvelői egyaránt megtalálják a számukra ideális lehetőségeket. A természeti értékeket a Holt-Tisza környéke és a Körös-torok biztosítja. A Körös-toroki Napok a Dél-Alföld egyik legnagyobb strandfesztiválja. Kerékpáros túralehetőségek is várják az ide érkezőket. A helyi Gyógyfürdő és Strand jótékony hatású vize nem csak a betegségekre, hanem a túrák utáni pihenésre is remek.
A belváros hangulatos, több százéves nádfedeles házai között sétálva az ide látogatók maguk mögött hagyhatják a nagyvárosok nyüzsgését és zaját. A városi Gimnázium épületét lenyűgöző majolika-díszítéssel látták el, és több kiállítás, múzeum is várja tárlataival a látogatókat. A csongrádi programok között sport, zenei és népművészeti rendezvények sorai teszik színesebbé az eltöltött időt. Plasztikkártya elfogadó helyek Csongrád városában is több helyen várják a kártyabirtokosokat. A gasztronómia iránt érdeklődők a helyi borászat és a tájegység sajátos ízeit kóstolhatják meg, akik pedig a saját fogásra esküsznek, horgászat és vadászati lehetőséget is biztosít a városka.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Csongrád környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.