SZÉP Kártya elfogadóhelyek Cegléd térségében

Kiemelt ceglédi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Cegléd térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Cegléd településen:

Az Alföld kapujaként ismert város Pest megye dél-keleti részében található. Cegléd két természeti kistáj találkozásánál, a Gerje-Perje-sík és a Pilis-Alpári homokhát határán terül el. Építészeti emlékei és gyógyfürdője mellett a városhoz múltunk neves személyei is köthetőek. Már a Városháza épülete is különleges élményt kínál az ide látogatóknak. Oszlopcsarnoka és díszudvara is kellemes látványt kínál. Monumentális épület a városi „kultúrpalota”, a Kossuth Művelődési Központ. A központban működő Ceglédi Galéria számos hazai és külföldi képzőművészeti alkotás számára biztosít méltó helyet.
Városszerte nagyon sok építészeti és köztéri emlék adózik Kossuth Lajos tiszteletének. Ilyen a Református Nagytemplom kertjében álló Kossuth-erkély is. A Templomkertben kapott helyet a Szabadság fája szobor fölé emelt, négy harangot tartó harangláb is. A történelmi emlékek mellett a zene is fontos szerepet játszik a város életében. Rendszeresen megtartják a nemzetközi dzsesszfesztivált, valamint a Nemzetközi Dobos és Ütős Gála is hagyományosan itt kerül megrendezésre. Emellett, a főtéren található a dzsesszdob történetét bemutató Dobmúzeum is. Plasztikkártya elfogadó helyek Cegléden is várják a kártyabirtokosokat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Cegléd környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.