SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balmazújváros térségében

Kiemelt balmazújvárosi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balmazújváros térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balmazújváros településen:

Hajdú-Bihar megye területén, az Észak-Alföldön terül el a Hortobágy szomszédságában Balmazújváros. Ez a nagy kiterjedésű város változatos kikapcsolódási lehetőségekkel várja az ide érkező turistákat. A természetjárók a Hortobágy és a Hajdúság szépségeit fedezhetik fel. A balmazújvárosi termálfürdő a Semsey-kastély parkjában várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyókat egész évben.
A horgászok számára a város igazi paradicsom, hiszen a település vonzáskörzetében és közvetlen közelében is számtalan lehetőség adódik a horgászásra. Több tó, a Keleti-főcsatorna és a Hortobágy folyó is jó fogást ígér. Az aktív kikapcsolódáshoz a helyi íjászklub is remek lehetőségeket biztosít. Balmazújvárosban múzeumok, kiállítások is megtekinthetőek. A Semsey Andor Múzeum állandó kiállításán az ember és a környezet kapcsolatát, múltját mutatja be, a helyi jellegzetességeket kiemelve. A Veres Péter Emlékház az irodalom-kedvelőknek kínál érdekességeket. Városszerte több ragyogó köztéri szobor teszi még hangulatosabbá a települést. Plasztikkártya elfogadó helyek Balmazújvárosban is több helyen találhatóak, mind szállás, mind vendéglátás, mind szabadidős szolgáltatások esetében.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balmazújváros környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.