SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonvilágos térségében

Kiemelt balatonvilágosi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonvilágos térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonvilágos településen:

Ha Budapest felől érkezünk, ez az első balatoni település, amely a magyar tenger partján fekszik. Három megyénk találkozásánál, de Somogy megye területén, annak szélén található ez a fiatal, Közép-Dunántúli község. Méretéhez képest szép számmal találhatóak plasztikkártya elfogadó helyek Balatonvilágoson. Többféle szálláshely, vendéglátással foglalkozó szolgáltató is gondoskodik a kellemes pihenésről. A kedves, csendes Balaton-parti településen látnivalók is várják a turistákat. 2000-ben emelték, azóta áll a balatonvilágosi emlékparkban a millenniumi Szent Korona emlékmű, amely a község legmagasabb pontja. A fizetős és a szabadstrand mellett érdemes felkeresni a Székelykaput, ahonnan a Balaton csodás panorámája tárul a túrázó szeme elé. Balatonvilágoson járva feltétlenül fel kell keresni a Panoráma-kilátót, a kirándulók szomját pedig a Mészöly forrás hűs vize oltja. Balatonvilágos számára fontos szerepet tölt be a horgászat, rendezvényei között gyermek horgászverseny és családi horgásznap is szerepel. A horgászversenyek mellett a lovas sportok kedvelői is kiváló úti célt találnak a település kapcsán. Az itt található lovaspálya, illetve a lovas park egy nemzetközi színvonalú, versenyeknek és hobbilovaglásnak ideális helyszín.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonvilágos környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.