SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonfűzfő térségében

Kiemelt balatonfűzfői (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonfűzfő térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonfűzfő településen:

Közép-Dunántúlon, a Balaton észak-keleti csücskén terül el az aktív kikapcsolódás városa. Balatonfűzfőn a sport több mint 80 esztendős múltra tekint vissza. Két strandja mellett élménycsúszdák, vitorláskikötő, télen-nyáron használható bobpálya és számos más sportolási lehetőség várja a vendégeket. A Balaton Csillagvizsgáló Leader Kultúrközpont számos izgalmas programmal várja a veszprém megyei városba érkezőket, kicsiket és nagyokat egyaránt.
Az aktív pihenést kedvelők részére kerékpározás, horgászat, paintball, szörf és vitorlázási lehetőség mellett a lövészklub, valamint a Serpa kalandpark biztosít élménydús időtöltést. Az egész család számára remek program lehet az erdei játszótér felfedezése. A játszótér 1500 négyzetméteren biztosít izgalmas játékokat a gyerekeknek. A szabadidőpark egyik különlegessége a 15 méter magas kilátó, melyről tiszta időjárás esetén még a Kőröshegyi Völgyhíd is látható. A kilátó tetejéből páratlan panoráma tárul a magasságtól nem félők szeme elé. Plasztikkártya elfogadó helyek Balatonfűzfő több pontján is igénybe vehetők. A balatonfűzfői strandokon élményelemek, óriás csúszdák, és aktív sportlehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonfűzfő környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.