SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonfenyves térségében

Kiemelt balatonfenyvesi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonfenyves térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonfenyves településen:

Ez a kedves, Balaton déli partján fekvő üdülőfalu békés, családias hangulattal várja több mint száz esztendeje a pihenni vágyókat. A somogy megyei kis községet keletről Fonyód, nyugat felől Balatonmáriafürdő öleli. Szemben vele, az északi parton Badacsony és Szigliget terül el. A dél-dunántúli régióba tartozó településen kisvasút halad át, mely hat évtizede szolgálja a turistákat és a balatonfenyvesi lakosokat. A szálláshelyek családiasak, az ide látogató vendégeknek valódi nyugalomban van részük.
Természetjárásra, fürdőzésre és akár vadászatra is lehetőséget talál, aki Fenyvest választja üdülése helyszínéül. A Balatont körülölelő kerékpárút révén a kerékpáros turizmust kedvelők akár két keréken is megérkezhetnek a községbe. Plasztikkártya elfogadó helyek Balatonfenyvesen is több helyen találhatóak. A programkínálat folyamatos bővüléséről a helyi turisztikai egyesület gondoskodik. Változatos és színes programok mellett a festői környezet garantálja a teljes kikapcsolódást ebben a kedves, családias hangulatú üdülőfaluban. Egyedi klímáját a település a több mint ezerötszáz fenyőfának is köszönheti. Érdemes felfedezni, bejárni Balatonfenyves békés utcáit, és megcsodálni a panorámát, mely a magyar tengerre nyílik.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonfenyves környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.