SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonboglár térségében

Kiemelt balatonboglári (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonboglár térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonboglár településen:

A Dél-Dunántúl szélén, a Balaton déli partján fekszik az egyik legismertebb bor- és szőlőtermelő város, a nemzetközi hírnévnek örvendő Balatonboglár. Somogy megye, és talán az egész tó leglátványosabb pontja a Várdombon álló Gömbkilátó. A város valóban színpompás nevezetességekkel várja a turistákat, kirándulókat. A Vörösmarty téren áll egy gyönyörűen díszített, óriási festett tojás, melyet a testvérvárosuktól kaptak ajándékba a helyiek. Egyebek között a Vörös kápolna és a Kék kápolna is megtekinthető, de érdemes felkeresni a különös formájú Evangélikus templomot is. A balatonboglári műemlékek között szerepel a Római katolikus templom is. A borbarátok neves borházak és pincészetek képviselőit is megtalálják. Balatonbogláron van az első balatoni kompjárat kikötője, mely vitorláskikötő is. Rendkívül népszerű a Platán strand, mely különböző gasztronómiai és sportrendezvényeknek is helyet biztosít. A plasztik lapot érdemes magunkkal hozni a magyar tengerhez is, mert a plasztikkártya elfogadó helyek Balatonboglár sok pontján kínálják szolgáltatásaikat. Ez a város kiválóan alkalmas a fürdőzés, vízi sportok mellett a túrázáshoz, kerékpározáshoz is. A horgászok számára is népszerű úti célként szolgál.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonboglár környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.