SZÉP Kártya elfogadóhelyek Abádszalók térségében

Kiemelt abádszalóki (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Abádszalók térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Abádszalók településen:

A Tisza-tó mellett fekszik a térség turisztikai szempontból legjelentősebb városa. Az Észak-Alföld és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legkedveltebb utazási célpontja Abádszalók. A Tisza-tó és környéke a kiemelt üdülőkörzetek között van számon tartva. Így plasztikkártya elfogadó helyek Abádszalókon is várják a kártyabirtokosokat. Élmények sokasága, programok és fesztiválok között válogathatnak az ide látogatók. A Tisza-tó szalóki strandja mellett a víz a horgászok számára is sok lehetőséget kínál. A nagy fogáson túl érdekes látványosságok is várják a turistákat, látogatókat. Érdemes felkeresni a katolikus plébániát. A városban több szobor is található. Az I. és a II. világháborús emlékmű mellett Ember Máriának és Laki Kálmánnak állítottak szobrot. A település az Abádi Major Minifalva révén egy különleges falumúzeummal is várja az érdeklődőket. A Minifalu a régi falusi házak és portáik kicsinyített változatát mutatja be. A város érdekes emlékművet állított Abádszalók létrejöttének tiszteletére. Tiszaabád és Tiszaszalók 1896-os egyesítését egy hatalmas, facsipesz formájú faragvánnyal tiszteleg az egyesítés előtt. Abádszalóki Nyár néven minden évben színvonalas programsorozat kerül megrendezésre a turisták legnagyobb örömére.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Abádszalók környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.