Zsuzsa Vendégház - Bükkzsérc

Vendégházunk családias hangulata nagyon szimpatikus vendégeink számára. A hozzánk érkezők kedves, vendégszerető fogattatásban részesülnek, sok mindent megtudhatnak környékünkről, a helyi nevezetességekről, megízlelhetik a kemencében, sparhelten készült tájjelegű ételek, a Bükkaljai borvidék boraival.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Bükkzsérc
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Zsuzsa Vendégház - Bükkzsérc SZÉP Kártya
Vendégházunk a Bükki-Nemzeti Park határában, festői környezetben elhelyezkedő Bükkzsércen található.

2 szoba, melyből az egyik 3, a másik 4 ágyas, hozzá tartozó közös fürdőszoba és egy tágas nappali várja vendégeit. Külön bejáratú teljesen felszerelt konyha, étkező is a vendégek kényelmét szolgálja.

A házhoz zárt udvar és kert tartozik, hódolni lehet grillezésnek, bográcsozásnak is.

Gyalogosan, kerékpárral számos túraútvonal elérhető, de a környékbeli nevezetességeket is érdemes megtekinteni (Ódor-vár, Patkó-hegy, Suba-lyuk ősemberbarlang, kaptárkövek). Autóval a Bükkön át Hollóstető, Lillafüred, Szalajka-völgy is kellemes időtöltési lehetőségek.

Lovaglásra, sétakocsikázása van lehetőség a Boldizsár Lovastanyán. A bogácsi Termál Fürdő is remek kikapcsolódást nyújt vendégei számára.
Cím:
3414 Bükkzsérc, Béke út 13.
Tel.: (70) 602 1834
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 57' 15.7" N, 20° 30' 36.7" E


Megközelítés:
Autóval Budapestről az M3 autópályán a Mezőkövesdi kihatónál (127-es km) kell kihajtani. Mezőkövesdtől 17 km Bükkzsérc, Bogács, Cserépfalu érintésével.

Vonattal: Budapest Keletiből Miskolc-Sátoraljaújhely irányba közlekedő vonattal Mezőkövesdig, ott át kell szállni távolsági buszra (Mezőkövesd-Bükkzsérc)

Kiemelt elfogadó helyek: