Zöldház Bio Panzió - Gyenesdiás

Tágas, csendes szobáinkkal nyugodt pihenést tudunk biztosítani az ide érkezőknek. Bio alapanyagok felhasználásával egyedi étel és ital kínálatot biztosítunk az ételallergiás, vegán és vegetáriánus étkezőknek is. Igény szerint húsos ételekkel is szolgálunk.

Szállás  >   Panzió
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Gyenesdiás
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Zöldház Bio Panzió - Gyenesdiás SZÉP Kártya
A Zöldház Bio Panzióban az egészség a fő. Éttermünkben saját receptek alapján készített, reform ételeket kínálunk. Ezek mindegyike bio alapanyagokkal, az egészség jegyében készült. Kialakításukkor igyekeztünk a hagyományos magyaros ételek ízvilágát megőrizni, azok húsmentes, egészségesebb változatát elkészíteni.
Ezen kívül különböző késztermékeket, más bio gazdaságokból származó cikkeket vásárolhatnak az épülethez tartozó kis boltunkban.

A szállás csendes, nyugodt. Szobakínálatunk nagy, az ágyak száma kérésre variálható. Nálunk mindenki megtalálja a helyét, ideális pároknak vagy családok, baráti társaságok számára is.
Cím:
8315 Gyenesdiás, Mély út 10/3.
Tel.: (83) 510 828
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 45' 59.5" N, 17° 18' 14.9" E


Megközelítés:
Sopron felől: a 84-es főúton Sümegen keresztül a Balaton irányába, Balatonedericsig, onnan a 71-es úton nyugati irányba Balatongyörök és Vonyarcvashegy után Gyenesdiás következik. A Zöldház Bio Panzió a bal oldalon található.
Lenti felől a 75-ös úton Keszthely után következik Gyenesdiás. A település vége felé jobb oldalon található a panziónk.
Budapest felől az M7-es autópályán a Balaton felé, vagy az északi partján végig a 71-es főúton.

Kiemelt elfogadó helyek: