Zala Springs Golf Resort - Zalacsány

A Zala Springs Golf Resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, minden igényt kielégítő kényelemmel, elegáns környezetben várja a golf sport szerelmeseit és mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, kifinomult designt és színvonalas szolgáltatásokat.

Szállás  >   Hotel*
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Zalacsány
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés,
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Zala Springs Golf Resort - Zalacsány SZÉP Kártya
Magyarország első exkluzív minőségű golf -, és lakóingatlan fejlesztése Hévíz közvetlen szomszédságában, a festői szépségű Zala völgyében, egy 160 hektáros területen fekszik. Az amerikai sztártervező Robert Trent Jones Jr. által tervezett 18 lyukú verseny golfpálya mellett a fejlesztés első ütemében éttermeket tartalmazó klubház és luxus apartman házak épülnek.

Célunk, hogy a Zala Springs Golf Resort Magyarország és a régió legjobb golfpályája, golfklubja legyen, ahova nemcsak a fantasztikus játékélményért, a pálya színvonaláért, hanem a szolgáltatások és az étterem egyedülálló minőségéért is folyamatosan visszatérjenek az idei látogatók.
szállás
golf
bistro
rendezvényhelyszín
spa
Cím:
8782 Zalacsány, Csány László utca 54.
Tel.: (20) 403 4960
Nyitvatartás:
01.01. - 12.31.
GPS:
46°49'20.8"N, 17°05'39.6"E


Megközelítés:
Autóval Budapestről:
Az M7/E71-es autópályáról a 170-es kilométerkőnél Balatonfenyves után kell lehajtani a 76-os kijáratnál, Balatonszentgyörgy irányába, majd jobbra fordulva a 71-es jelzésű úton Keszthely felé kell haladni. Hévíz után a 760-as jelzésű úton 5 km után érkezünk meg Zalacsányba. Az utazás kb. két órát vesz igénybe.

Autóval Bécsből:

Az A3-as jelzésű autópályán kell haladni, majd a magyar határt átlépve a 84-es jelzésű úton Sárvár felé. Kehidakustány település után következik Zalacsány. Az utazás valamivel több, mint két órát vesz igénybe.

Autóval Zágráb felől:
Az A4-es jelzésű autópályán Budapest felé szükséges haladni. A magyar határt átlépve az M7-es autópálya irányába forduljunk, majd Nagykanizsát elhagyva Balatonszentgyörgy irányába kell letérni az autópályáról és a 71-es jelzésű úton Keszthely felé forduljunk. Hévíz után a 760-as jelzésű úton 5 km után érkezünk meg Zalacsányba. Az utazás kb. két órát vesz igénybe.

Kiemelt elfogadó helyek: