X-Games Hotel - Tiszaug

Bács-Kiskun megye egyik legszebb községében, Tiszaugon várja vendégeit és az extrém sportok kedvelőit az X-Games Ifjúsági Szálló és Sportcentrum. A Holt-Tisza partján elhelyezkedő üdülőövezet kiválóan alkalmas céges-és családi rendezvények lebonyolítására is.

Szállás  >   Hotel***
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Tiszaug
Jellemzők: Wellness, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
X-Games Hotel - Tiszaug SZÉP Kártya
Tiszaugon várja vendégeit és az extrém sportok kedvelőit az X-games Ifjúsági és Sportcentrum. A Holt-Tisza partján elhelyezkedő üdülőövezet kiválóan alkalmas céges-és családi rendezvények lebonyolítására is. A 42 férőhelyes panzió mellett sátorhelyek is rendelkezésre állnak.

A szálláshely különálló épületében kondicionáló terem, szauna, jakuzzi, sókabin és masszázs várja a feltöltődni vágyó vendégeket. Konferencia -és rendezvényterme esküvők és tréningek ideális helyszíne. A sport szerelmesei itt maximálisan hódolhatnak szenvedélyüknek: tenisz, foci strandröplabda és strandfoci, BMX, cross motor, gördeszka és quad pálya áll rendelkezésre.

Akinek mindez nem elég, az lovaglásra, íjásaztra, de air softra is jelentkezhet. Kerékpár, robogó, kajak, kenu és jetski bérelhető, így az adrenalin biztosan az egekbe szökik. Pihenésképpen szalonnasütés, bográcsozás vagy grillezés ajánlott, melyhez a szálláshely minden feltételt biztosít.
Cím:
6064 Tiszaug, Vasút út 6.
Tel.: (70) 514 1102
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 51' 7.1" N, 20° 4' 22.7" E


Megközelítés:
Vasúton MÁV 146-os számú Kecskemét–Kunszentmárton vonalán érhető el. A vasútállomás Tiszaug-Tiszahídfő és Tiszasas között található.

Közúton a 44-es főközlekedési útról lehet eljutni a településre, bekötőutakon

Kiemelt elfogadó helyek: