Vilma Vendégház - Szokolya

Csodálatos környezetben, patakcsobogásra ébredhet, ha nálunk tölti szabadságát. Lombos fákkal körülölelt házunkban garantált a pihenés. Télen infra és finn szaunával, nyáron kültéri medencével várjuk kedves vendégeinket. Aktív pihenéshez programajánlónkban válogathat, biztos nem fog unatkozni.

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Szokolya
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vilma Vendégház - Szokolya SZÉP Kártya
Családias vendéglátásra vágyik? Legyen vendégünk az otthonunkban!
Vilma Vendégházunk Szokolyán a Pest- Megyei Duna-Ipoly Nemzeti Park területén fekszik a festői Dunakanyarban. Budapesttől 40 km-re, a Börzsöny hegység lábánál, ahol a házat erdő és patak öleli.

Ha hegyek között, madárcsicsergésre és patakcsobogásra szeretne ébredni, feltétlen töltsön itt néhány napot. Az emeleten lévő 3 szoba várja Kedves Vendégeinket.
Bababarát szállásunk rendelkezik mindennel, amire a kicsiknek szükségük lehet. Babaágy, babakád, etetőszék, játékok, homokozó, hinta.
Gyermekeknek kedvezményt adunk, kortól függően.

Mi nem "kulcsos ház" vagyunk, mi kiszolgáljuk. Önnek csak élvezni kell a táj és környezet adta szépséget és nyugalmat.
A kültéri fűtött medence nyári szezonban üzemel (június-augusztus). Kerékpározás, kirándulás után a szauna alkalmas az ellazulásra. Nálunk biztosított a pihenés és kikapcsolódás.

Börzsönyi szálláshelyünkön minden feltétel adott kis létszámú (Team Building Course) csapatépítő tréningek megtartásához.
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.
Cím:
2624 Szokolya, Törökpatak 43.
Tel.: (20) 949 5594
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 51' 26.3" N, 19° 1' 13.9" E


Megközelítés:
Gépkocsival: Budapestről a 2/A vagy a 2-es úton, Vác után a 12-es úton Szob felé, majd Verőce, Kismarosnál Szokolya-Királyrét felé.

Vonattal: Bp. Nyugati pu., az un. zónázóval Vác - Verőce - Kismaros. Kismarosról Volánbusszal a Szokolya-Törökpatak 98. megálló. (kb. 5 km).
A vendégeket igény szerint autóval várjuk a kismarosi pályaudvaron.

Kiemelt elfogadó helyek: