Vacsacsi Vendégház - Berekfürdő

Vacsacsi vendégház Berekfürdő egyik legjobb helyén, a vízpartól 20 m-re található. Az otthonos 70 m² nagy légkondicionált faház, családi nyaralók között van, a csendes környezet minden adott egy jó kikapcsolódásra a családdal vagy barátokkal.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Berekfürdő
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Vacsacsi Vendégház - Berekfürdő SZÉP Kártya
Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően az udvarról gyönyörködhetnek a Bereki Belső tó szépségében, amiben horgászni is lehet, a strand 300 m-re pár perc séta a tó mellett érhető el.

Tágas, világos nappali áll rendelkezésére, TV, Xbox 360 játékokkal és DVD filmekkel. A jól felszerelt konyhában villanytűzhely, hűtő, kávéfőző, vízforraló, mikrohullámú sütő is található.

A vendégházhoz tartozik belső udvar ideális bográcsozni,szalonnát sütni, a két gyerek kapu biztosítja az izgalmas focimeccsek lejátszását. A jó fogás után a halak grillezésére is van lehetőség.

Az első szobában melynek ablakából gyönyörködhetünk a tó szépségében található 1db 160*200 méretű franciaágy.

Második szobában van 2 db 90*180 heverő mely igény szerint franciaággyá tolható össze,illetve 1 db pótágy.
Cím:
5309 Berekfürdő, Harmat utca 5.
Tel.: (20) 258 9218
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 23' 27.3" N, 20° 50' 39.6" E


Megközelítés:
Berekfürdő Magyarország keleti részén, a Tiszántúlon helyezkedik el, nagyjából Budapesttel egy vonalban, Kunmadaras és Karcag között.

Autóval:
A 4-es úton Karcagig, onnan Kunmadaras (Tiszafüred) irányába kb. 10 km. Az M3-ason Füzesabonyig, majd a 33-as úton Poroszló irányába, majd Tiszafürednél a 34-esen Kunmadaras felé.

Kiemelt elfogadó helyek: