Tündérkert Hotel - Noszvaj

A múlt és jelen találkozása mentén született, egyedi stílusú belső tereinket világos tónusok uralják. Kis szállodánk a De la Motte kastély kertjének szomszédságában fekszik, tehát a vendégek a nap minden percében gyönyörködhetnek a természetben. Várjuk szeretettel szállodánkban!

Szállás  >   Hotel***
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Noszvaj
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tündérkert Hotel - Noszvaj SZÉP Kártya
Egy aktív pihenéssel töltött nap után igazi felüdülés az ország egyik legtisztább levegőjű településén aludni! Szobáink hangulatát az erdei kilátás és a természet közelsége határozza meg. A minőségi, kényelmes ágyak, matracokkal és a remek elsötétítést kínáló függönyökkel pihentető alvást biztosítanak.

Szobáink franciaágyas, illetve kétágyas elrendezésben is igényelhetők. Sok szoba parkra néző erkéllyel rendelkezik, a földszintiek önálló kertkapcsolattal. Szobáink pótágyazhatók, a zuhanyzó mérete 70x70 cm, valamint kivétel nélkül nemdohányzók.
Cím:
3325 Noszvaj, Dobó István utca 10.
Tel.: (30) 147 0492
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Gépkocsival:
Az M3-as autópályát Mezőkövesd lehajtónál (128-as km szelvény) kell elhagyni, majd a 3-as úton haladva a Szomolya útjelzésnél balra, majd Szomolyán áthaladva közelítse meg Noszvaj központját. A hotelt a faluközpontban, a De la Motte kastély szomszédságában találja. A másik irányból közeledve (Eger felől) Noszvaj központját kell megközelíteni.

Tömegközlekedéssel:
Egerben a vasútállomásól a buszpályaudvar 25 perc sétával, vagy helyi autóbusszal érhető el.

Kiemelt elfogadó helyek: