Tóth nyaraló - Balatongyörök

Balatongyörökön, a strandtól 900 m-re épült Tóth nyaraló ingyenes wifivel, grillezővel, kerttel, játszótérrel és ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit. Nyaralónkban kényelmes 2,3,4,5 fős apartmanokat találnak mind a párban érkezők, mind a kis- vagy nagygyermekes családok.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Balatongyörök
Jellemzők: Bababarát, Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tóth nyaraló - Balatongyörök SZÉP Kártya
A Tóth nyaraló vendégei számos program közül választhatnak a környéken. Rossz idő esetén megtekinthetik Keszthely és Hévíz nevezetességeit. A hévizi gyógyfürdő, a Keszthelyi Kastély, a közeli erdő és a mindössze 1 km-re lévő Szép kilátó, amely méltán nevéhez a Balaton legszebb panorámájával kápráztatja el a vendégeket.

A balatongyöröki strand a legmagasabb minősítéssel a Balaton 2. legszebb strandja. Éttermek és boltok is a vendégek rendelkezésére állnak, és Balaton West kártyával számos helyre kedvezményt kapnak. A helyi szálloda wellness részlege külsős vendégeket is fogad.
Cím:
8313 Balatongyörök, Zsölleháti u. 3.
Tel.: (70) 703 6117
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 45' 41.9" N, 17° 20' 49" E


Megközelítés:
A 71-es útról a Balatongyöröki körforgalom utáni első utca a miénk. Volánbusszal érkezve a Balatongyöröki bejárati úti megállónál kell leszállni, onnan 1 perc a nyaralónk.

Kiemelt elfogadó helyek: