Titi Apartman - Bük-Bükfürdő

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Bükfürdő csendes nyaralóövezetében található önálló, kertes, akadálymentes, vidéki hangulatot idéző Titi Apartmanunkban, ahol a nyugodt pihenés minden feltételét biztosítjuk az Önök számára.Kérje személyre szabott kedvezményes ajánlatunkat!

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Bük-Bükfürdő
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Titi Apartman - Bük-Bükfürdő SZÉP Kártya
A vidéki bájjal és modern eszközökkel rendelkező akadálymentes Titi Apartmanban Bük-fürdő csendes nyaraló övezetében a háziak és más vendégek jelenléte nélkül pihenhetnek. A házban 5+2 fő kényelmes nyaralása biztosított.

Az önálló nyaraló a Gyógy- és Élményközpont bejáratától 300 méterre, a Termál,krt 13. szám alatt találhat Az igényesen felújított, légkondicionált házban TV-vel berendezett, tágas nappali, teljesen felszerelt konyha, 2 db emeleti hálószoba és 2 db fürdőszoba található. Wi-Fi az egész épületben elérhető.

A gyerekeknek a helyszínen kerti játékok, a családnak grillezési, kerékpározási lehetőség is rendelkezésére áll. A kellemes pihenést szolgálja a csendes udvarra néző terasz és erkély. A szálláshelyen ingyenes parkolási lehetőség biztosított.
Cím:
9740 Bük-Bükfürdő, Termál krt. 13.
Tel.: (30) 368 0613
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 23' 3" N, 16° 47' 24.2" E


Megközelítés:
Budapest felől Győrig M1-es autópályán, majd Csornánál Szombathely, vagy Sopron irányába.
Vonattal: Szombathely-Sopron

Kiemelt elfogadó helyek: