Szajki Tavak Kemping - Hosszúpereszteg

Ha úgy érzi, hogy elege van a mindennapokból, vagy csak egyszerűen kikapcsolódásra, pihenésre vágyik, akkor üdüljön a Szajki-tavak Kempingben. Jöjjön el Vas megye legszebb és legizgalmasabb környékére családjával vagy barátaival, aktívan vagy lustálkodva. Ingyenes Wi-Fi lehetőség!

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Hosszúpereszteg
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szajki Tavak Kemping - Hosszúpereszteg SZÉP Kártya
A Szajki Tavak Kemping a Szajki-tavak fürdőtava mellett fekszik, közvetlenül a strand mellett, így remek lehetőséget biztosít a mindennapos fürdőzésre.
A 11 tóból álló tóegyüttes erdős területen, nyugodt környezetben várja a pihenni vágyókat. Ide nem ér el a város zaja, forgalma. Zavartalanul élvezhető a tiszta levegő és a madarak éneke. A 11 tó közt vannak horgásztavak és strandolásra alkalmas tó is, ahol megannyi lehetőség kínálkozik a vizek, erdei túrák kedvelőinek a kikapcsolódásra.
Kempingünk és a Szajki tavak környéke családoknak, baráti társaságoknak és osztályoknak is ideális. Szeretettel várjuk a sátrazni illetve lakóautózni/lakókocsizni vágyókat. Az ősfák lombjai alatt mind az árnyékot kedvelők, mind a napimádók megtalálhatják az igényeiknek megfelelő helyet.

A kemping területén lehetőség van sütögetésre a kialakított tűzrakóhelyen, illetve a faszenes grillsütők is használatba vehetők. A kemping konyháját minden vendég ingyen használhatja.
A tusolók, a mosdók, illemhelyek felújítottak.
Lakóautók, lakókocsik számára ürítőhelyet, vízvételezési lehetőséget biztosítunk.
Az üdülőtelep Hosszúpereszteg község önkormányzatához tartozik.
Cím:
9676 Hosszúpereszteg, Szajki Tavak Kremping
Tel.: (30) 986 6372
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01 - 09.30.
GPS:
47° 3' 17.2" N, 17° 0' 39.5" E


Megközelítés:
Saját járművel a 8-as főúton Hosszúperesztegnél (126. km) táblák jelzik az irányt, a falutól mindössze 3 km-t kell megtenni (gyalogolva sem nagy távolság).
Ha Zalaegerszeg felől érkezik, akkor a Sümeg irányt, majd a Hosszúpereszteg jelzést kell követnie.

Autóbusszal többek közt Budapestről (Népliget 6:45), Szombathelyről, Sárvárról (legtöbb járat), Zalaegerszegről lehet egyszerűen eljutni Hosszúperesztegig, vagy közvetlenül a tavakig (a zalai járatoknak van megállóhelye a tavaknál).

Kiemelt elfogadó helyek: