Sneci.hu Horgász webshop - Újlengyel

Ha Neked is eleged van a szürke hétköznapokból, szeretnél feltöltődni, új élményekkel gazdagodni, pihenni, de valamit mégis tevékenykedni, akkor érdemes botot ragadnod és meglátogatni a legközelebbi tó vagy folyó partot. Horgász vagy? Nézz szét webshopunkon.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Újlengyel
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Családoknak, Középkorúaknak, Stresszoldás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Sneci.hu Horgász webshop - Újlengyel SZÉP Kártya
Persze, különleges érzés mikor horgodra akad egy hal, és megkezdődik az a különleges tánc, mely a halat a part felé vezeti, de ez nem minden. A horgászat célja nem csak maga a fogás. A horgászat célja sokkal inkább egy érzés. Mikor összerakod a peca cuccod a másnapi horgászatra, már hatalmába kerít az izgalom. Végre nem egy újabb munkával, tv nézéssel, telefon nyomkodással töltött nap. Csodálatos, hogy országunk milyen gazdag vadvizekben. Hatalmas területek, lenyűgöző folyópartok, rejtett zugok, vadregényes tájak várják, hogy felfedezd őket, hogy részévé válj a természetnek. Ha pedig kimerítő sportélményre vágysz, akkor számos telepített horgásztavat vehetsz célba, melyeken a siker szinte garantált. Minden víz magával ragadja az odalátogató horgászt, különleges atmoszférával veszi körbe, hogy a nap végén feltöltődve induljon haza, abban a reményben, hogy hamarosan ismételten lesz lehetőség egy ilyen elképesztő kalandra.

A Sneci nem csak egy horgász webáruház. A Sneci egy közösség, amely összetart, mely motivál, mely segít. A Sneci-n mindent megtalálsz, ami egy sikeres vízparton töltött naphoz szükséges. Szuper szettek és termékek várják a kezdő és profi horgászokat egyaránt. A több mint 55.000 termék mellett, hasznos cikkekkel, érdekességekkel, praktikus tippekkel segítjük minden kedves látogatónkat. Ha pedig egy összetartó közösség tagja szeretnél lenni érdemes a Sneci VIP csoporthoz is csatlakoznod.

Mindegy hogy hobbi vagy sporthorgász vagy, hogy a kapások és fárasztások, a szórakoztató társaság, egy családdal töltött délután vagy a természet békéje és nyugalma vezet téged a partra, egy biztos, az ott töltött idő a hatalmába kerít és nem ereszt. A horgászat sport, hobbi, szenvedély és élmény.
Cím:
2724 Újlengyel,
Tel.: (1) 490 0202
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 42.7" N, 19° 26' 57.2" E


Megközelítés:
Csak webshop működik. Ezért a személyes értékesítésre nincsen lehetőség.

Kiemelt elfogadó helyek: