Royal Hotel - Cserkeszőlő

Szeretettel várjuk Cserkeszőlőben a Royal Hotelben! Cserkeszőlőben a Tiszazugban, egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei alföldi falucskában, található a Royal Hotel. Igényesen kialakított szállás, szobáink jól felszereltek, mindegyikben található külön fürdőszoba, hűtőszekrény, televízió és légkondicionáló.

Szállás  >   Hotel***
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Cserkeszőlő
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Royal Hotel - Cserkeszőlő SZÉP Kártya
Cserkeszőlő szállás – hotel minőség, panziós árak, wellness akció. A Royal Hotel közkedvelt szállás Cserkeszőlőn. Családias hangulatú, olcsó árakkal, és akciós csomagokkal üzemelő szálláshely. Kamerával megfigyelt ingyenes parkolási lehetőség, vezeték nélküli Internet hozzáférés, ingyenes WiFi a Hotel teljes területén. Wellness szolgáltatások a Royal Hotelban: infraszauna, jakuzzi, és szolárium.

Cserkeszőlő legnagyobb kincse a több mint 60 éve felszínre törő 82 C°-os termálvíz, és az erre épülő Gyógyfürdő, melynek bejáratától a hotel alig 200 méterre található.
Cserkeszőlő Magyarország és a Kárpát medence legnaposabb részén fekszik, évente átlagosan több mint 2000 órát kitevő napsütéssel. A település a 2.300 méter mélységből feltörő, 82 C°-os gyógyvízének köszönheti hírnevét. A nagy hatású gyógyvíz több évtizedes tapasztalatok alapján bizonyította gyógyító hatását, az alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos vize hivatalos gyógyvíz minősítéssel rendelkezik.
Cím:
5465 Cserkeszőlő, Petőfi Sándor u. 30.
Tel.: (56) 318 596
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 48' 0.4" N, 20° 11' 56.8" E


Megközelítés:
Cserkeszőlő könnyen megközelíthető az ország bármely pontjából.
Budapesttől az M5-ös számú autópályán, majd Kecskeméttől a 44-es számú főközlekedési útvonalon jutunk el a községbe.
Budapestről, Szolnokról, Kecskemétről, Békéscsabáról, Orosházáról, Dunaújvárosból, közvetlen autóbusz járat van hozzánk.
Vasútállomás nem található a településen, vonattal Kunszentmártonig lehet utazni, majd onnan tovább autóbusszal.

Kiemelt elfogadó helyek: