Ponty-Poronty Vendégház - Nagybaracska

A Ponty-Poronty Vendégház a Nagybaracskai Termálfürdő közelében helyezkedik el. Csodálatos természeti adottságok között tudnak kikapcsolódni a pihenni vágyók. A horgászást kedvelők örömüket lelhetik a 17 hektáros Ó-Dunai Füzesi holtágban, ami a horgászok paradicsoma.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Nagybaracska
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ponty-Poronty Vendégház - Nagybaracska SZÉP Kártya
Nagybaracska község Bács-Kiskun megyében, a Dunától keletre, Baja városától 18 kilométerre, az 51-es főút mellett fekszik.
A település csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, természetes és mesterséges élővizek veszik körül. Természeti értékei közül egyik legkeresettebb a 400 méter mélyről feltörő 36 0C-os gyógyvíz, mely nátrium, hidrogénkarbonát, klorid, fluorid tartalma miatt a mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas.
A 17 hektáros Ó-Dunai Füzesi holtág a horgászok paradicsoma. Településünk kiváló természeti adottságokkal rendelkezik, amelynek alapja a nyugati és déli határát alkotó Ferenc-csatorna. A település alatt gyógyvíz-mező húzódik, a 400 méteres mélységből feltörő 36 0C-os víz a Nagybaracskai Termálfürdőt szolgálja ki, valamint a palackozásához a szükséges előkészületek is megtörténtek.

A Füzesi területen őslápos húzódik, számtalan növénykülönlegességgel. Az itt kialakított üdülő övezethez közeli horgászási lehetőséget biztosít a Füzesi vízterület.

A szálláshelyen összesen 6 fő fér el, ezen felül további 3 db pótágy elhelyezésére van lehetőség.
A kétszemélyes szobák teljesen felszereltek (TV, hűtő, mikró), pótágyazhatók, mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik.

A vendégháznak egy közös konyhája van, és egy saját wellness részleg (jakuzzi, szauna) is a vendégek rendelkezésére áll.
Cím:
6527 Nagybaracska, Horgász u. 2-4.
Tel.: (70) 334 0295
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 2' 8.3" N, 18° 53' 50.1" E


Megközelítés:
A legközelebbi vasútállomás Baján található.
Bajától Nagybaracska 18 kilométerre helyezkedik el. Az 51-es főút vonalán Hercegszántó felé kell haladni, folyamatosan figyelve a táblákat.

Kiemelt elfogadó helyek: