Platános Kúria - Balástya

Negyven hektáros birtokon található, nyolc szobás, vidéki kúria, a letűnt korok nyugalmával, a Dél-Alföld szívében. Az akácerdő ölelésében várja a pihenésre vágyókat a Platános Kúria, Stílusos Vidéki Szálloda, maximális kényelmet nyújtva vendégeinek lovas, és wellness szolgáltatásokkal.

Szállás  >  Balástya  >   Egyéb szállás
Dél-Alföld   >  Csongrád
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Kastély / kúria
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Platános Kúria - Balástya SZÉP Kártya
A Platános Kúria a Stílusos Vidéki Szállodák tagjaként, a Dél-Alföldön, 40 hektáros birtokon található, ligetes rétekkel, és erdővel körülvéve. Amikor megálmodtuk, a fő szempont a mai kor elvárásainak megfelelő, családbarát vendéglátóhely kialakítása volt, az elmúlt századok elegáns, vidéki nyugalmat árasztó stílusának megtartásával.

Klasszicista fő épület, nyolc boxos istálló, a régi cselédházból kialakított nyári konyha, wellness részleg, boros és húsos pince. A Kúriát hatalmas teraszok veszik körül, melyekre a nevét adó öreg platánok vetnek árnyékot. A gyönyörű erdővel körülvett kertben nagyméretű úszómedence, és egy homoktalajú lovas pálya található. Szobáink minden igényt kielégítőek, klimatizáltak, egyedi, stílusos fürdőszobával és wifi kapcsolattal rendelkeznek. Társalgó és olvasósarok szolgálja a közös társasági helyszínt.

A gasztronómiai élményt a házi készítésű, helyi alapanyagokból készült ételek, és italok szolgálják. Séfünk gondoskodik róla, hogy vendégeink elé kerülő tányérok egy-egy gasztronómiai remekek legyenek. A környező vidék szolgáltatja a friss, szezonnak megfelelő alapanyagokat. Célunk, hogy aki meglátogat minket, az akár pihenni, akár lovagolni, vagy egy kellemes családi hétvégét eltölteni jött hozzánk, újra és újra visszatérjen, hogy feltöltődjön, újabb élményekkel gazdagodjon nálunk.

Platános Kúria - Balástya SZÉP Kártya Platános Kúria - Balástya SZÉP Kártya Platános Kúria - Balástya SZÉP Kártya

Cím:
6764 Balástya, Őszeszék 236.
Tel.: (30) 900 7659
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 23' 31.4" N, 19° 58' 9.5" E
Megközelítés:
Nagyon jó megközelíthetőség. Budapesttől az M5-ös autópályán 150km-re, Szegedtől mindössze 18km-re fekszik.