Petrovai Pince - Monor

Budapesttől 30km-re Monoron, a Strázsa hegy legédesebb részén a Mézes soron, barátságos környezetben, programok megrendezésére kiválóan alkalmas légkondicionált pincével, házias ételekkel várjuk kedves vendégeinket!Születésnapok, névnapok, családi események, céges rendezvények megtartására alkalmas.

Vendéglátás  >   Egyéb vendéglátás
Budapest és környéke   >  Pest  >  Monor
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Grill ételek, Kerthelyiség-terasz, Pincehelyiség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Petrovai Pince - Monor SZÉP Kártya
Mikor a családi örökségünket, a strázsahegyi pincét vendéglátói hellyé alakítottuk át, arra törekedtünk, hogy derűs hangulatú beszélgetések és fontos pillanatok tökéletes színtere legyen. Családias hangulatát, házias ízeit, a barátságos kiszolgálást a vendégek szép emlékként őrizzék meg.

A Petrovai Pince Monoron a Strázsahegy "legédesebb" dűlőjében, a Mézes soron található. Csodálatos panorámával, hangulatos terasszal, saját parkolóval és teljes körű ellátással várja azokat a családokat, baráti társaságokat és cégeket, akiknek fontos, hogy a közösen eltöltött idő maradandó emlék legyen! A felszolgált ételeink házias ízűek, a házi szörpjeink frissítenek és felüdítenek, a pincénk jó minőségű borai pedig korlátlanul fogyaszthatóak. A hideg idő beálltával, ősztől tavaszig baráti összejövetelek és céges csapatépítők népszerű programja a bulival egybekötött disznóvágás. A Petrovai Pincének saját hentese is van. Pincénk a strázsahegyi kilátó szomszédságában, a pincefalu egyik legelragadóbb hangulatú területén fekszik.

Tegyen egy sétát, vagy fedezzék fel lovaskocsival a környéket, gyönyörködjenek a kilátóról megcsodálható panorámában! Ismerje meg a helyi szőlészet és borászat hagyományait az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvényen.
Cím:
2200 Monor, Mézes sor
Tel.: (70) 434 3254
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Előre megbeszélt időpontban
GPS:
47° 22' 19.6" N, 19° 26' 51.4" E


Megközelítés:
Budapesttől 30km-re Monoron, a Strázsa hegy legédesebb részén a Mézes soron, barátságos környezetben, programok megrendezésére kiválóan alkalmas légkondicionált pincével, házias ételekkel várjuk kedves vendégeinket!

Vonattal a Budapest Nyugati pu.- és Cegléd vonalon közelíthető meg, a vasútállomásnál taxi szolgálat is működik.

Autóval is akadálymentesen megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: