Pegazus Vendégház - Balatonberény

Legyen szó egy kellemes hétvégéről, egy hirtelen ötlet által vezérelt biciklis kirándulásról a Balaton partján, egy "elbújok a világ elől" magányos meditálásról hosszú sétákkal... "A perc amit megélhetsz, a vágy amit élvezhetsz, a gondolat amit követhetsz, a lelked amit szerethetsz csak a TIÉD!"

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonberény
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Pegazus Vendégház - Balatonberény SZÉP Kártya
Legyen szó egy kellemes hétvégéről, egy hirtelen ötlet által vezérelt biciklis kirándulásról a Balatonpartján, egy "elbújok a világ elől" magányos meditálásról hosszú sétákkal, egy végre kiszabadulunk családi kiruccanásról, egy szépítő hétvégéről barátnővel, szerelemmel vagy akár egy nagyon tartalmas elszántan ráállok életmódtábor 1 hétig...

Igen ezt mind megtalálja nálunk. Ebben a kis barátságos, nem túl hivalkodó 1100 lélekszámú kisközségben, amely az őt körülölelő hatalmas nádasnak és fáknak köszönhetően a béke és nyugalom szigete.

Pegazus Vendégház - Balatonberény SZÉP Kártya

Cím:
8649 Balatonberény, Liliom u. 1.
Tel.: (70) 556 0167
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 42' 51.2" N, 17° 19' 47.5" E
Megközelítés:
Balatonberény a Balaton déli partjának legnyugatibb települése, a Kis-Balaton tőszomszédságában, a Zala folyó torkolatától néhány kilométerre fekszik. Az M7-es autópályától, a sármelléki repülőtértől, valamint a balatonszentgyörgyi vasúti csomóponttól csak néhány kilométerre található. A vonat óránként indul Déli pályaudvarról és a szállástól 10p séta, de kérésre kimegyünk a vendégekért az áálomásra.