Pásti Pincék és Pihenőházak - Cserépfalu

A szálláshelyünk a Bogácsi Gyógy- és Termálfürdőtől 4 km-re, a Bükk hegység kapujában helyezkedik el. A vendégháztól 2 km-re található a Hór-völgy, Magyarország leghosszabb völgye. Kedvelt a látogatóközpont a Remete vendéglővel, játszótérrel, kerékpár kölcsönzővel, a lovastanya, a kilátó, a túrák.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Cserépfalu
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Pásti Pincék és Pihenőházak - Cserépfalu SZÉP Kártya
A Pásti Pincék és Pihenőházak 2 db külön bejáratú apartmanból áll. Mindkét apartmanhoz tartozik egy-egy panorámás erkély, szép kilátással a Bükkre, a falura, a szemben lévő szőlőhegyekre. Az apartmanok zuhanyzós fürdőszobával és felszerelt teakonyhával rendelkeznek. A vendégház alatt tufába vájt, több ágú borospince helyezkedik el. A családi gazdaságban saját termelésű borokat állítunk elő, Kékfrankos, Blauburger, Pinot noir, Leányka és Fekete leányka szőlőinkből. A vendégeknek a gazda - igény szerint - bemutatja a boros pincét, valamint egy grátisz borkóstolóban is részesülhetnek. A vendégházzal szemben egy panorámás borterasz is a vendégek rendelkezésére áll.

A vendégház a falu központjától 300 m-re, egy pincesoron helyezkedik el, zöld övezetben. A reggeli ébresztés madárcsicsergés és harapni lehet a tiszta, friss levegőt, ami a Bükk felől áramlik.

A gyerekek kedvelik a nagy zöld területet, ami a vendégház közelében van és tollasozásra, labdajátékokra kiválóan alkalmas.

A Bogácsi Gyógy- és Termálfürdő közelsége megadja a strandolási lehetőséget is.
Cím:
3413 Cserépfalu, Noszvaji út 153/4 hrsz.
Tel.: (70) 933 1554
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 56' 35.5" N, 20° 31' 58.6" E


Megközelítés:
Autóval az M3-ról letérni Mezőkövesdnél, onnan 18 km Bogács irányába Cserépfalu. Vonattal Mezőkövesden leszállni, onnan autóbusszal Cserépfalu 18 km.

Kiemelt elfogadó helyek: