Park Hotel - Bük

Cégcsoportunk „szálloda divíziójának” legújabb üdvöskéjét, a büki Park Hotelt szakembergárdánk a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel alkotta meg Önnek – Önöknek. Hisszük és reméljük, hogy az, amit sikerült megalkotnunk, egy új és üde színfolt lesz Bükfürdő hatalmas turisztikai kínálatában.

Szállás  >   Hotel****
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Bük
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Park Hotel - Bük SZÉP Kártya
Szobáink kényelméről különleges, süppedésmentes matracok, antiallergén ágyneműk, textíliák és távolról is vezérelhető, maximális fényszűrő képességgel rendelkező elektromos redőnyök is gondoskodnak. Tágas lakrészeinket erkélyekkel tuningoltuk fel, hiszen mi is tudjuk, hogy nincs is annál jobb, mint egy pohárka isteni bor mellett – a lenyugvó nap sugaraiban gyönyörködve – anekdotázni a napközben minket ért élményekről és impulzusokról. A szórakozást nagy sebességű vezeték-nélküli internet hálózattal és hatalmas, okos televíziókkal próbáljuk egy magasabb szintre emelni.

Az építkezés során a környezetvédelem szempontjait is szem előtt tartottuk, napelemes rendszerünk, hővisszanyerő szivattyúnk és energiatakarékos megoldásaink nyomán méltán és büszkén használhatjuk a „Zöld szálloda” plecsnit.
Cím:
9737 Bük, Széchenyi u. 11.
Tel.: (70) 448 8099
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
A gépjárművel érkező látogatók számára kamerával megfigyelt, sorompóval zárt tágas parkoló áll rendelkezésre, ahol akár a buszok parkolása is megoldott.

Kiemelt elfogadó helyek: