Parázs Vendégház - Vágáshuta

Ha szeretné megtapasztalni a természet csendes ölelését, hajnali madárcsicsergést, vagy éjjeli szarvasbőgést hallgatni, napfelkeltét csodálni a hálószobából vagy az egyedi kilátású teraszról, látogasson el Vágáshutára, a Nagypart, Csonkabércre, a Parázs Vendégházba!

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Vágáshuta
Jellemzők: Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Parázs Vendégház - Vágáshuta SZÉP Kártya
A vendégház 8 fő kényelmét szolgája, három szobában. A földszinten található a hálószoba, két személy részére, kádas fürdőszoba, WC, külön helyiségben, és a nappali, konyhával. A konyha gazdagon felszerelt. A nappali fatüzelésű cserépkályhával várja melegedni vágyó vendégeinket. Az emeleten kis előtér olvasó sarokkal, két szoba / 2-1-1 / 2-1 / elosztásban valamint mosdó található.

A vendégház közvetlen környéke is számtalan csodás látnivalóval kecsegtet az év minden szakában. A Csonkabérc gerincéről könnyen el lehet látni a távoli Magas-hegyig, a Füzéri várig, és a határmenti Nagy Milicig.
Cím:
3992 Vágáshuta, Rózsa utca 78.
Tel.: (30) 664 3155
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 24' 52.3" N, 21° 32' 51.9" E


Megközelítés:
Személygépkocsival könnyen megközelíthető, Vágáshutára beérkezve a buszvárónál jobbra fordulunk a kis hídon át. Körülbelül 1-1,5 km-t haladunk az erdőben, majd elérjük a falu felső részét, a Nagypartot és a Rózsa utcát, ahol egyenesen haladunk a Csonkabércig.

Kiemelt elfogadó helyek: