Pápai Vendégházak - Abaliget

A két vendégház a gyógyhatású Cseppkőbarlangtól és a horgásztótól 300 méter távolságra található. A vendégek kényelmét mindkét házban jól felszerelt konyha, kényelmes nappali, és két tágas szoba szolgálja. Az udvarban zárt parkoló, kerti pihenő, szalonnasütő, kerti grillsütő található.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Abaliget
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Pápai Vendégházak - Abaliget SZÉP Kártya
Településen a pihenni feltöltődni vágyók és az aktív pihenésre sportolásra vágyók is találnak elfoglaltságot. Túrázást kedvelőknek nagy lehetőség a település mellett húzódó országos kék túra útvonal. A cseppkőbarlang és a Denevér múzeum megtekintése feledhetetlen élményt biztosít. A barlang előtti tó szabadstrandján frissülhetnek fel a nyári melegben. A kisgyermekekkel érkező családok a tó parton lévő homokos játszótéren kapcsolódhatnak ki.

Településtől 3 km távolságra Orfű egész nyáron sok érdekes programmal, 8 km távolságra Hertelendi termálfürdő található.
Kissé távolabb még érdemes felkeresni: Pécs várost rengeteg látnivalóval, Villányi borvidéket, Siklósi várat, Harkányi termálfürdőt.

Mindkét vendégház 5 vendég fogadására van kialakítva.
Cím:
7678 Abaliget, Kossuth utca 90-92.
Tel.: (30) 648 4016
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01 - 10.30.
GPS:
46° 8' 29.6" N, 18° 7' 1.4" E


Megközelítés:
Megközelíthető Pécs város felől a Mecseken keresztül autóval. Autóbusszal Pécsről távolsági járattal.Vasút a falutól 3 km-re van.

Kiemelt elfogadó helyek: